Že manželé Landiči točí film z prostředí rally se již delší dobu ví, nicméně teprve teď jsem se setkal s dalšími podrobnostmi. No, když tak čtu ten popis děje, je to skoro jak červená knihovna zkřížená s Dallasem
Ale do kina na to každopádně zajdu....
http://kultura.idnes.cz/landa-nataci-film-o-rallye-zahraje-si-v-nem-automobiloveho-zavodnika-1gd-/filmvideo.asp?c=A100609_170808_filmvideo_ttCož mně navádí k souvisejícímu dotazu:
Možná si někdo vzpomene, že koncem osmdesátých/zkraje devadesátých let (byl jsem hodně mlád a přesně si to už nepamatuju) běžel v TV (myslím) italskej seriál o dvou bratrech - jezdcích rally, kteří jsou až do posledního dílu rozhádaní, jeden z nich má mezitím těžkou nehodu (při závodě) a až po tragickém úmrtí manželky jednoho z nich spolu zas začínají mluvit. Kvalitu seriálu už nejsem po těch letech schopen hodnotit, nicméně rád bych jej pro zajímavost znovu shlídl, pokud by byl někde náhodou k sehnání. Problém je ale vtom, že nevím ani název ani herce, a to se pak v příslušných filmových databázích dost těžko hledá.....tak schválně, vzpomene si nějaký pamětník aspoň na název? Předem dík za info.