Plhus píše:Slibované fotky kompletně vyhořelého Clia a Abarthu omotaného kolem značky:
M.Y.S. píše:Bohužel jsem o víkendu nezastihl eurosport....nejsou někde prosím uložené reportáže?
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/multimedialni_prehravace/vlc-media-player/?g[hledano]=vlc%20media&g[oz]=1.0.5
sloní kýta píše:Tomáš píše:Takže Hrabánek nám pár hodin po závodě vyhlásil letošního mistra IRC. Je aspoň dobře, že se to ví už teď, že Kopec nepojede oba zbývající závody. Bylo by poněkud hloupé, aby se stal Juho definitivně mistrem například tím, že by byla oznámena startovka na Skotsko a v ní chyběl Honza.
A jak by jsi to řešil Ty?
Podle mne to svědčí o Hrabánkově nestranost a práci pro firmui.
Jak jsem psal již před lety, možná ne zde, Hrabánek na Hrad!
Tomáš píše:1)...na rozdíl od tebe, který má nejspíš lehčí problém s Kopeckým, alespoň jak jsem pochopil z kometáře pod článkem k Hanninenovu titulu... 2)No, kdybych byl šéfem týmu a na kontě Motorsportu byl po San Remu sezony ještě velký balík peněz, tak bych Honzu nechal jet i to Skotsko, ať se rozhodne definitivně jen a pouze na trati. Na druhou stranu chápu Hrabánkovo rozhodnutí, titul Juhy byl už víceméně jasný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků