zajímavé fotky z Dakaru
foto1
Q: "..ale prosím vás, vždyť je(MW) k smíchu!"
zvak(foto)
Q: "Naše cíle ovšem berte jako něco nezvratného.. , naříklad.. - jako přírodní katastrofu.
..s tou také nic nenaděláte. Ale klid, pánové.. , moje celá armáda by nastoupila teprve až tehdy, kdyby Seb neuspěl.. heh, slyšíte to?..hehe, ´Seb neuspěl´! ..heheh"
foto2
W: "Proč nenápadně?"
H: "Nezapomeňte, že na první pohled musíme vyhlížet, že máte velké, a o to tajnější, plány.
.. Dobrou chuť"
W: "Ach tak! .. Dobrou chuť.
..A co Mathew? Nemyslíte si, že bychom ho měli o všem informovat?"
H: "To nás nesmí ani napadnout! To udělají později jiní ..a my tak v něm zažehneme potřebnou dávku touhy se zůčastnit."
W: "no, nevím.. a co Quesnel? ..nedovtípí se, oč nám skutečně jde??"
H: "Jistě, že ne, Pane Wilsone .., vždyť je to jen Francouz!!
..Ten si bude myslet přesně to, co chceme my, aby si myslel..
W: ".. a to je???"
H: " ..a to je to, že jeho důchodový program pro Loeba chceme kontrovat naším programem ..pro Mathewa.
W: "Vždyť se nám vysmějí!! ..Odpusťte, Humphrey, ale nemyslíte si, že by Mat mohl uspět, že ne?"
H: "Jistěže néé! Ale jeho pravděpodobný neúspěch je zcela irelevantní a také.. Termín ´písečné duny´ se do seznamu ´našich nevítězných povrchů´ snad ještě vejde."
W: "To jistě.. ale připomeňte mi, ještě jednou, co tím vším vlastně sledujeme??"
H: "Nám jde přece jen o ty úspory u Stobardu a uvolnění sedačky.. - o otevření nových možností"
W: "Dobře, dobře!.. Nevím ale, jestli to přece jen nebude dražší ..a také, zda u Mata nějaká touha zůčastnit se tak těžkého závodu vůbec vyvstane.."
H: "Nemějte obavy - Při maximálmí minimalizaci nákladů nakonec ušetříme.. a Mathewovi pochopitelně vysvětlíme, jak může být pro něj důležité osobní poznání Brazílie.
.. Věřte mi, volný vstup do tamějších zábavních podniků bude neodolatelnou třešničkou na tomto ´šlehačkovém dortu´..
..a výjde to levněji než doma."
W: "Dobře... Zavolejte Bernarda, ať Mathewovi do ranní pošty přimíchá několik těch.. no, několik těch necudných časopisů.. však Vy víte. A ať tam jsou především Brazilky!"
H: "Jistě, pane Wilsone"
Ale darmo a marno přemýšlet o tom, co by bylo, kdyby se bylo stalo, co se nestalo