od sefca » ned 29.05.2011 10:12
Tak i letošní Krumlov se vydařil.Tedy až na to šílený počasí.Stihly jsme toho celkem dost.V pátek servis a tři RZ a v sobotu servis a dvě RZ.Začali sme servisem a představením Lancie.Legendy jeli pěkně a předváděli super show.Hlavně Diana,Volta a maníci s trabikem a warťasem.Po odjetí st.č.15 sme se přesunuli na rz2 div.místo C.Pěkný úsek s rychlím příletem z kopce a na ručku do prava okolo balíku slámy.Tady mohlo být vymlíkováno trochu citlivěji.Zdálo se mi vypáskování zbytečně daleko a mohlo být o 10 metrů posunuto.Pech se trochu opřel o balík slámy.Pěkně Valda,Kresta,Tlusťák,Černý,Triner,Běhálek,Sojka a Blaťák.Potom přesun na kafe a na divácký místo A.Tady mělo pár posádek problém s přejetím odbočení.Ze špičky Arazim a Peták.Líbily se mi hlavně Kouřil a Kočí,ti do toho šli pěkně vhledem k podmínkám na trati.V sobotu jsme bily na Malontech v Pohorské Vsi a na Výstavišti.
Moje hodnocení-Krumlov byl perfektí.Pořadatelé v pohodě,tratě krásný a vzhledem k počasí moc,moc náročné.Počasí totálně na ho.no,ale i to k tomu patří.Víc se asi projevily jezdecké schopnosti a smazával se výkon auta.Absolutorium si zaslouží Běhálek,Triner,Černý,Kouřil,Blaťák,Březík a Kočí.Ti se mi líbili asi nejvíc.Kresta a Valdou klasika.Trochu mě překvapil odstup Ašína od dvou prvních.Jak ale říkal asi neměl den.
Teď nás čekají Hustopeče kde by měl jet Kopejda a loni jel pekelně rychle Pech.Snad vyjde počasí a nebude takový morový horko.
Sportu zdar a rally zvlášť.