Rizek píše:Byl jsi tam poprvé?
Ano, ale určitě ne naposledy

Jinak toho Reného Kuiperse jsem úplně neviděl, sice se kutálel asi 20 metrů ode mne, ale akorát mi zmizel za stromy (předtím jsou dva velké skoky z kopce a nepřehledný horizont. René Kuipers, Oliveira a Araujo jinak ze všech WRC jezdců jeli viditelně výrazně nejpomaleji (i třeba proti Thermanovi), prakticky neskákali a zatáčky projížděli pomalu. Ale tady René podržel horizont, který držet neměl, trošku si nadskočil a bylo to...
Předchozí den jsme ještě viděli budku Kangura a výlet Hunta na stejném místě. První den na jedničce velké krize snad celého spodku startovky kvůli vybržděným dírám v cestě za horizontem (nejlepší show úzké Felicie

). Nakonec to všichni nějak ustáli, ale bylo to hodně akční.
Co se týče Wilsona, tak ten fakt dobře i na oko. Horizonty držel, do brzd nešel nijak moc brzo. Opravdu nic, za co by se měl stydět, naopak.
Mikkelsen projel kolem nás na RZ17 s pomuchlaným spodkem předku (asi přehnal skok nebo tak něco) a za cílem odstoupil kvůli přehřívání. Bez nárazníku tam jel i Dennis Kuipers, mimochodem na oko byl i docela koukatelný. Lindroos druhou crash dal prý ve stejné zatáčce jako Ketomaa. Obě tovární Mini tipuju na těsnění pod hlavou, ale spíš střílím. V letadle nám Majed Al Shamsi říkal, že boural oba dny (doufám, že to byl on a ne Al Jabri, nepoznám je).
Z WRC Academy se mi na oko jlíbili Reeves, Kaur, Breen, Fisher... Ale všichni se snažili a rozhodně mě příjemně překvapilo, jak hezky se na ně dá i s takovým nářadím koukat. Přes boudu šli podle infa od Miro Relovského čtyři...
Největší střelce asi není třeba zvlášť jmenovat, ale určitě mezi nimi byli i jezdci s vysokými čísly jako Pajunen, Salo, Korhonen nebo Lappi.