Valda vážně lepší auto než ostatní dva a vážně polotragédie vůči Neuvillovi i Guyovi...brzdil viditelně o moc dřív...ale náladu měl dobrou i Zdenda, tak uvidíme...Neuville to držel doopravdy neskutečně, nastavení mu hrozně moc drželo a tam kde ostatní hrby kopaly, tak on jel naprosto klidně a hezky...nasazení obrovské...test byl v Rajnochovicích a nakonec byl po několika hodinách zrušen...protože nejdříve před obědem Neuvillovi a pak odpoledne i Wilksovi vjela doprotivky osobní auta...viděl jsem tam známé tváře například Aleše Trhlíka(ukradli mu kameru), Míru atd... jinak byl jsem tam od 8-15 hodin kdyby náhodou někdo nevěřil, že nemám co porovnávat...
Tak nevím,v místě,kde jsem stál já,tak Valda jednoznačně největší palba...(pravdou je,ze jsem od 11 uz nevidel Neuvilla).A k te Alesove kamere.Kdyz jsme kolem ni prochazeli,byla tam sama opustena na stativu.Kdyz jsme poodesli,zastavovala u ni nejaka cerna jednickova octavka s kremovym interierem.
Tak s tím nesouhlasím a budu se klidně hádat do krve, že Valdova jízda byla naprostá tragédie...v těch kulervoucích místech jel i o kvalt níž než Neuville...
Tak to já se hádat nebudu. jen jsem zvedav co na to Mirek.Mam pocit,ze odpoledne byl ve stejnem miste jako my.A nutno rict,ze i pan Varmuza,ktery tam v tu dobu taky stal, byl Valdovou jizdou ocividne potesen
A já musím říct, že jeden Valdův sponzor byl jeho jízdou velice zklamán a taky kroutil hlavou a říkal, že to Neuville neudrží na cestě...já tam byl celý den a prošel téměř celou trať tak myslím vím o čem mluvím ale je to jen osobní pocit, vím, že jsi lehce Valdovec, možná to bude tím, já jsem nestranný pozorovatel a proto fandím Krestovi .
Ne to není, ale doopravdy to Haryku bylo moc viditelné, že na brzdy jde o moc dřív atd...bylo to křečovité, nemastné neslané jako celý rok...navíc podvozek nic moc, na hrbech mu to skákalo...Neuville parádní setup...doopravdy mu moc věřím, pokud mu nebude Kýta fandit...