Kýto nevím jak jsi myslel to srovnáníní nudných Hustopečí a Barumky? Co se týká harm. tak ten mají Hust. asi vůbec nejlepší z pohledu přesunu diváků. Ze sobotních 8 RZ se dají 4 stíhat komplet. Ale zpět k Barumce. Jinak víceméně s Tebou souhlasím, 2 RZ za den mě přijdou taky málo,druhá varianata je po cca 20-30 autech přejezd směr Semetín,ale za předpokladu,že tak přemýšlí každý druhý tak jsme radši neriskovali někde se zasekat a zůstat viset. Já jsem osobně nikdy nebyl příznivcem SS a beru ji jako nutné zlo. Nemám zapotřebí se nikde tlačit a ještě pozorovat 400 průjezdů a každý mě oslňuje. Ale budiš,ta atmosféra tam je. Na druhou stranu jsem slyšel v sobotu i nedělu hromadu nespokojených fanoušků,kteří čekali na busáku a na poslední chvíli jim tam vjel VIP kamion...Neviděl jsem ,znám jen z doslechu. Já vyjedu o půl osmé z Napajedel,před osmou relativně slušně zaparkuju pod Jižňaky a u OMV je slušně vidět. HA se tam pěkně točily. Ještě jedna věc k SS. Na eWRCu ve foru se rozpoutala diskuze k oldimerum. Údajně řada diváků na ně čekala marně ,aniž by měli ponětí,že nejedou celou trať,což považuji za podvod. Nikde v programu ani zmínka,že nejedou celou trať. Z amplionu se ozývalo že jsou na trati,ale prostě se nedočkali diváci. A co tam popisuje aktivní účastník s Bugatti,tak sami pořadatelé nevěděli kam je pustit,kudy je vypustit z SS a ve finále se museli včetně p. Samohýla přes plot dostávat už jako diváci zpět.
Ovšem co se týká soboty i neděle tak jsem spokojen,sjezd do Biskupic,druhý průjezd nájezd na šotolinu a servis. Neděle 2X v Jankovicích,viz video Luboše. A ten souboj o první flek prostě paráda akorát jsem se trochu divil,že Hanninen se nechytal.