Haryk píše:A dotaz na znalé: Pkud Barrabášovi chyběl zápis ze seznamovaček, bylo nutný nechat hho jet tři dny, než ho vyloučili? U Valdy byl řev kvůli pár hodinám (oprávněně), ale tady se dělo tři dny co? Než se začnu štětit, tak se nejdřív ptám a dopředu děkuju za možný rozumný vysvětlení.
JPP, že ano. Barrable, respektive jeho navigátor, ztratil jízdní výkaz (jsem zapomněl napsat tu neděli, což pak dopsal Mirek), což bohužel je automaticky na vyloučení. A vyloučit posádku mohou jenom SK. Howgh. Stačí?
Krbe: Pošli to pls když tak na můj mail, já Ti pak za odměnu pošlu nazpět Tvůj watermark na fotky pro příště, dá se to pak nasadit prakticky hned. Je fakt, že jsme to nedali ani já a ani Kuba, mohli jsme se z toho všeho tradičně zbředit, narozdíl od dívání (teď nemyslím kluky seriózně fotící) jako jiní jsme čtyři dny v kuse makali.
ad fotovesty) Kdo máte podobné záběry jako JaPan, pls pošlete nebo dejte sem, budem to řešit
ad kamiony na městské) bohužel většina z nich je na soukromých pozemcích a nemají nic společného s pořadatelem rally