PLuto píše:K servisu jsem se už vyjadřoval, jak to vypadalo u parkoviště s kamionem nevím, takže nemůžu soudit. Ale zastavil bych se u té kritiky programu - co více bys tam chtěl mít? Rádi se inspirujeme.
Musím zdůraznit, že jsem byl celkově s Barumkou naprosto spokojen a že moje výtky nebyly a nejsou míněny ve zlém a rozhodně mně nezpůsobujou bezesné noci:) Sluší se poděkovat pořadatelům za skvěle odvedenou práci!
A teď k těm výtkám:
ad servis: Ok, dík za vysvětlení, jestli tam ten extra plot být musí, nedá se nic nic dělat. Jen mně vadilo, že jsem o tom nevěděl dopředu. Takle jsem zaplatil vlezný do servisu jen za to, abych získal přístup k prodejním stánkům (takže např. zakoupený batoh vlastně nevyšel na 500,- ale na 570,- Kč).
Výhled od vzdáleného plotu navíc omezovali lidi přímo u sevisních zábran, kterých tam bylo více než dost (a nešlo jen fotografy, byli tam i jiní, neoznačení, čumilové).
ad kamion pod parkovištěm u startu SSS: vzhledem k tomu, že kamion byl po celou dobu tak 20 m od tebe, mohl bys mít o něm alespoň potuchy

ad program: Přiznávám, lépe se kritizuje než vymýšlí něco pozitivního, ale pokusím se: mapy si můžu dopředu nastudovat a vytisknout doma (což i dělám), takže by to chtělo ještě něco dalšího, co by více lákalo k zakoupení programu (zajímavýho počtení tam opravdu bylo málo). Osobně bych uvítal obsah blížící se běžnému časopisu o rally, jen o něco exkluzivnější - obsáhlejší rozhovory (myslím, že jste schopni zprostředkovat zajímavé rozhovory s mnoha jezdci bez zbytečných PR keců, nejen o rally, ale obecně o životě), ale třeba i něco mimo obor rally (prostě nějaký počtení i pro partnerky:) - např. něco o historii Zlína, tipy na koupání a další obdobné aktivity, atd.
ad odpadky: ty kritizuju každoročně, bordel na SSS byl fakt neskutečnej. Pravda ale je, že mně to dalo dost práce, než jsem našel nějakej odpadkáč (stál jsem u startu pod parkovištěm), takže se nedivím dalším divákům, že to po čase s hledáním koše vzdají a odpadky jen tak odhodí. Navíc - všechny koše v centru byly naprosto přeplněný, takže nelze říct, že snaha diváků po sobě uklízet nebyla. Opravdu by to chtělo mnohem více košů.
Ale abych nebyl jen negativistickej: co jsem viděl, tak naopak na normálních erzetách došlo k velkýmu pokroku - zejména díky stánkařům bylo pytlů na odpadky dostatek (dostali to od pořadatelům příkazem?), navíc odpadky i průběžně sbírali, takže chválím.