Podle belgickýho fóra a zpráv údajně včera Škoda a Peugeot požádali organizátory o zrušení zbejvajících vložek včerejší etapy a bylo jim vyhověno. Pak se jednalo o pokračování a dohodlo se, že se dnes pojede a při sebemenšim incidentu s nekázní diváků se soutěž ruší - s čimž asi Škoda a Peugeot nesouhlasili a výsledek je nenastoupení do dnešní etapy. Jinak dnes odstoupil i Thiry. Na netu jsou už fotky po nehodě ... kdo chce si je najde ... já je sem dávat nebudu ...
Mimochodem kamarád mi říkal, že zkoušeli i volat na dispečink a upozorňovat v extrémně nebezpečných případech, ale bez reakce ze strany pořadatel. Už jsem viděl nějaké Tomovy fotky a jelikož některá z míst znám, tak to letos bylo maso ještě o kus větší. Brzo snad budou na autosportu. Byl s ním taky Felix Ubrig z rallye-mad.com, takže bude i video.
Pár záběrů z Freddyho auta a moment, kdy při volném průjezdu nočními zkouškami (po tragické nehodě) Freddy zastavuje u skupiny lidí stojících v únikovce, kde se brzdí z omezovače do vracáku, a (marně) zkouší lidem vysvětlit, že jsou blbí, když tam stojí...
Mimochodem reporér té televize je Freddyho prvním spolujezdcem...
Přitom to není tak dávno, kdy se po nějakém průseru (Mirku, máš mladší hlavu a určitě si na to vzpomeneš přesněji) v Belgii vypáskovávalo kde co. Fanoušci z toho byli znechuceni, jak daleko se musí stát, dokonce vznikly samolepky "Rally is not crime", které se lepily na auta. Záběry z letošní Condroz jsou ale opravdu a la Portugalsko 80-tá léta.
To máš pravdu. Problém je v tom, že Belgie je složená z úplně odlišných území. To, o čem mluvíš, se stalo, tuším, na Ypres a od té doby se rally ve Flandrech jezdí tak říkajíc v podmínce ze strany místní samosprávy. Ve Valonsku, to je i na Condroz, je ale jiný svět. Uvidíme, co se tam bude dít teď.