Tak jsem zpátky ze skutečně bleskového výletu do Lužiček. Ráno všechno začalo špatně. Zaspal jsem, pak totálně ucpaná spojka od Štěrbohol až na Čerňák kvůli frézování silnice (to jsem si blbec taky mohl zjistit předem a ne tam pak tvrdnout). Následně kolona až do MB.
Stíhačku jsme ale stihli - na šotolinu na RZ Václavice jsme dorazili s jednou nulou

V esíčku za Grabštejnem to bylo dost zábavné. Šička krásné průjezdy, Navrátil a Pátl bloudili po poli, Bujáček celkem krizovka, když se mu to začalo pakovat směrem na křoviska, ale nějak záhadně to ustál. Pár aut ještě hodiny a výlety (například Lounová).
Potom jsme přešli pěšky do lomu. Tady to nebylo o nějakém smýkání, spíš o tom, kde kdo brzdí. Smýknutí zádí předvedl jen Olaf Dobberkau se svým překoňovaným řvoucím monstrem

Na brzdy tady v celkem širokém úseku šel zcela jednoznačně poslední Navrátil. Prostě on řídit umí, ale jak tam není vidět, tak do toho nejde... Pešl jel s prázným levým zadním kolem, Hud až po něm, asi měnil. Potom jsme se už začali přesouvat zpět na šotolinu, kde jsme ještě na pár aut počkali a valili zpět do Prahy. Teď si dám sprchu a valím zase dál...