Né Vyshi, tys mě nepochopil. Já tímhle na nikoho neútočil, nic podobného. Mirek Fric náhodou napsal kvalitní příspěvek a ve všem má pravdu. Jen jsem chtěl říct, že pokud někdo mluví o premiéře a my to vezmeme ryze pragmaticky, tak stejně vyjde jen jedna možná odpověď. Ale dokud to Subaru S14 neuvidím na vlastní oči, tak neuvěřím.
A spekulace číslo 2, kdo s tím pojede...? Odložilík je jeden z kandidátů, pokud teda nepojede slibovanou C4... A Cordoba je blbost.. Jezdil s ní Emil několik sezon a pochybuju, že ještě někde jezdí...
Liposh : Je jich víc. Vossen má hned dva (za jeden chtěl něco kolem 3 mio ), pak jeden je někde ve Španělsku a Charlie Payne měl na ostrovech dva. No a potom bylo ještě pár kusů co se mi ztratili z dohledu...možná soukromé sbírky. Ruba : Většina Seatů se vrátila zpátky do Španělska a zavodila-dí. Dva dokonce dva mají za sebou Dakar. (s naftovým motorem - by člověk zaplakal )
Neoficiální archív vozů Škoda FABIA WRC & S2000 :: www.skoda-motorsport.ic.cz :: (Stále ještě v rekonstrukci...)