JanO píše:Právně polovzdělán mám dlouhodobě problém s tím, že něco stanoví předpis a něco zcela jiného se vykládá, školí a v praxi provádí. Chápu, jsem tím už směšný, nicméně je to tak a nemohu jinak, než znovu zopakovat, že platit by měly řády v hierarchii mezinárodní, národní, standardní propozice…
Zatímco MSŘ definují pravomoci sportovních komisařů, a to tak, že „mají absolutní moc“ na to, aby zajistili dodržování řádů, předpisů, zvláštních ustanovení a programů, u ředitele definují povinnosti, a to větou „Ředitel závodu je odpovědný za řízení sportovního podniku v souladu s oficiálním programem.“
Podle mého subjektivního názoru by výsledkem měl být takový postup, že přidělené časy přiměřeně okolnostem navrhne někdo, kdo k tomu má potřebný přehled a informace, v rámci výsledků to prostřednictvím ředitele tak jako tak doputuje ke sportovním komisařům, kteří mimo jakoukoli pochybnost garantují oficiální výsledky podniku. Z těchto okolností si troufám dovodit, že i když „někdo“ přidělí časy blbě, jsou tady sporťáci na to, aby svojí „absolutní mocí“ zjednali nápravu.
Pluto, osobně neznám moc ředitelů, kteří by skutečně fundovaně a s přehledem o aktuální výkonnosti zejména těch z chvostu startovního pole dokázali časy přidělit. Dobře víš, kdo to většinou dělá…
Podle mého nezlomného přesvědčení patří rozhodování o výsledcích na stůl delegovaným, ředitel má podnik řídit (u čutálistů taky zápas nerozhoduje ředitel stadionu, ale delegovaní rozhodčí).
Haryk píše:Tomáši díky. Jen si myslím, že je tu pořád obrovský nepoměr:
Nezastavení u havarovaného, nebo hořícího auta, JE prohřešek proti ustanovení, které v řádech JE napsáno. Přesto se netrestá a to ani důtkou.
Naopak, udělovat důtku za něco co v řádech uvedeno NENÍ, je v této souvislosti hovadina, ale už sem nebudu psát, kdo jí pácháTakové výrazy používám na forech jen opravdu výjimečně, ale teď to podle mě sedělo a sedí.
Solberg z rozpisu věděl, že následuje pravá a že se teda musí skoro hned vrátit na trať. Že už jí přeletěl, si podle mě uvědomil hodně rychle a asi by začal hodně brzo brzdit (spekulace, ale opřená o fakt, že neviděl a hlavně, neblížil se k cíli, což ho jako závodníka trápilo asi nejvíc) a následně stylem Jeníček-Mařenka hledat cestu z vinice ven. Sloup byl ale rychlejší.
Nebýt to vinice (kde obvykle nebývají žádná stavení), ale louka, nebo obilnej-kukuřičnej lán, držel by plyn taky, což jsme všichni už asi mockrát viděli.
Tož asi tak...
PLuto píše:Carlos Magalhaes usnul během Rallye de France![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků