Rally Vrchovina [MČR-S]

Re: Rally Vrchovina [MČR-S]

Nový příspěvekod Ondra WRC » úte 09.04.2013 14:17

Vrchovina od JanaO:
phpBB [video]
Ondra WRC
N/4

Nový příspěvekod Tomáš » úte 09.04.2013 22:01

PLuto píše:Tak to já jsem to věděl, já po tom pátral už v době, kdy přestal jezdit (a tudíž vypadlo jedno S2000 z polského mistráku). Ale neměl jsem potřebu to někde ventilovat.

Já zase nemám pocit, že by se něco takové mělo tajit ...
Každému jen trochu uvažujícímu je jasné, že ty strašné prachy, co závodění na nejvyšší úrovni stojí, nemůže provozovat spolek Mirku Dušínů. I moje meze posuzování morálního jednání se se stárnutím posouvají dál (bohužel k horšímu). Jsem (ještě) schopen zkousnout člověka, který okrade stát o deset dvacet miliónů na dépéháčku. Pragmaticky (Dušín by řekl cynicky) si řeknu, že mne obral o (děleno 10 000 000) jednu dvě kačky (čistější člověk prohlásí, že zloděj jako zloděj). O mnoho hůř se mi tráví člověk, jehož jednání přivedlo na mizinu obyčejné řidiče (přišli o baráky, rozpadly se jim rodiny, ...), kteří jen převáželi naftu a netušili, do čeho je namočil jeden obyčejný mafián. Ostatně díky těmto špinavým prachům má Česko evropský titul v rally. Ještě o hodně výš nad výše zmíněné ale stavím dílování drog.
Shrnuto - možná to jako rodič jednoho pubertálního (a druhý tam časem dorazí) kluka vnímám citlivěji, ale je mi opravdu krajně nepříjemné, že Vrchovinu (nebo cokoli jiného, co se spojuje s "mým" sportem) vyhrál odsouzený dealer ...
ps: toť z mé strany vše, víc se k tomu nemíním vyjadřovat
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod PLuto » úte 09.04.2013 22:53

Ta méně nabouraná část vozu Michala Srba

Obrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Ondra WRC » pon 22.04.2013 16:46