Rallye Český Krumlov [MMČR]

Re: Rallye Český Krumlov [MMČR]

Nový příspěvekod PLuto » sob 25.05.2013 14:03

Sojka trefil na RZ 13 strom (kousek vedle chvíli předtím byl mimo trať i Kneifel)

DSC00157.jpg

DSC00158.jpg
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mates » sob 25.05.2013 16:57

Acom píše:Hysterie poradatelu se da cekat. Kdyz k tomu prictete zoufale startovni listiny v velkem mistraku, nema smysl nikam jezdit. Smysl davaji sprinty a Barumka.
U rally je videt na jake urovni je ceska spolecnost:(

Já bych nezapomínal na Hustopeče, tam jsou velice vstřícní domácí ;)
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Tomáš » sob 25.05.2013 18:40

M.Y.S. píše:Letošní Krumlov z naší strany asi poslední...Na každé RZ neuvěřitelná buzerace pořadatelů hodinu před startem.A vrchol Lipno,kde už to hraničí s šikanou...aby hodinu a půl před startem po nás ze všech stran řvala banda šílenců,ať okamžitě táhneme z cesty...a ještě na nás div nezačne najíždět nějaký psychopat,co si to dovolujeme chodit hodinu a pul pred startem kolem trati...česká rally se v ***** obrací!!Jezdim na souteze 15 let,ale tohle jsem jeste nezazil...

Doporučuji změnu! Před chvíli jsem se vrátil z prvního dne Wisly - absolutní pohoda (a to jsem momentálně o berlích) , množství pěkných míst a příjezdových cest, dá se toho hodně stihnout. Stojí se podle situace, dá se i docela blízko, a přitom bezpečně. Startovka - cca 45 aut, ale většina s velkým nasazením, zítra pojede ještě jejich pohár, což je dalších skoro 50 aut.
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod gonzo » sob 25.05.2013 20:06

Nevíte proč odstoupili ti dva Taliáni v HA po 4 RZ ?
gonzo
N/3

Nový příspěvekod M.Y.S. » ned 26.05.2013 07:31

Ještě me zaráží jeden fakt....kromě diváckých míst (pro normálního fandu rally nekoukatelných) obít okolí tratě komplet zakázaným prostorem, to je z naší strany naprostý alibismus a zdechlost člověka, který vytváří bezpečnostní plán...v případě, že nechcete stát v davu jako ovce v ohradě a koukat na trať z 20 a více metrů, máte buď smůlu a jeďte domů,nebo po sobě musíte nechat řvát a hádat se o nesmysly, jako napřiklad,že nesmíte projít místem startu,50 metrů po trati, hodinu před startem a broďte se metr vysokýma kopřivama a bažinou kilometrovým obloukem.....tímto dodatečně "děkuji" pánům pořadatelům na startu prvního Kohoutu, za super radu .....jestli je tohle cesta, kam kráčí česká rally ,tak děkuji, nechci.
Rallye design
M.Y.S.
N/3

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 26.05.2013 09:12

Tohle je bohužel důvod, proč na Krumlov nejezdím. Pro mne to tam bylo příliš už dřív a letos to podle všeho už jen dorazili. Je škoda, že rally, která má v ČR snad nejhezčí tratě, je pro diváka naprosto k ničemu :(
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod JanO » ned 26.05.2013 10:15

I my jsme se do Krumlova každý rok těšili, ale to bylo ještě v dobách nedokonalých a nebezpečných soutěží.
Dnes spokojeně sedíme doma a raději zajedeme za týden na Slovensko.
Jen přemýšlím, kam až to blbnutí dospěje. K čemu pozitivnímu asi může posloužit, když se před podnikem do médií vytrubuje, že mimo divácká místa ani noha, jinak se RZ zruší, když se každý může na onboardech přesvědčit, že ve skutečnosti tomu tak není. Naše široko-daleko nejdokonalejší soutěže začínají být bez diváků, klesající počty posádek jsou nahrazovány stovkami balíků slámy na nejabsurdnějších místech, harmonogramy se nedodržují... Nejvíc jsem se pobavil nad Media Guide (http://www.rallyekrumlov.cz/attachments ... aGuide.pdf) - jestliže něco nesnáším, tak především zbytečnou práci...
Říkám, že je to všechno už tak dokonalé, až je to nepoužitelné...
JanO
A/5

Nový příspěvekod Miloš-V » ned 26.05.2013 10:36

phpBB [video]

phpBB [video]
Miloš-V
N/2

Nový příspěvekod nowi » ned 26.05.2013 11:20

Na konci minulé sezóny jsem se bál, že rally skončí na základě hromadných protestů laické veřejnosti. Když teď vidím, co se děje na české rally scéně, mám pocit, že tuzemskou rally naopak zaříznou sami činovníci.
nowi
N/1

Nový příspěvekod Miloš-V » ned 26.05.2013 11:31

Může někd racionálně vysvětlit důvod, proč jezdci jedoucí šampionát MČRHA končili RZ 13 a 14. nejeli? Jedna soutěž, 2 šampionáty, a rozdílnépodmínky? Kdyby jeli třeba jen 1 etapu, bylo by to pochopitelné, ale čemu pomůže zkrácení soutěže o 14 ostrých?
Miloš-V
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2013