Rally Krkonoše [MČR-S]

Re: Rally Krkonoše [MČR-S]

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 03.06.2013 07:08

Samozřejmě bych si přál, aby se rally podařilo zachránit, ale nevím, esi je nejvhodnější jet závody ve vesnicích, kde domorodý lid bude máchat lopatama odhazujíc naplavené bahno. No uvidíme.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Tomáš » pon 03.06.2013 10:14

S tím nelze než souhlasit. Nejde jen o to, jestli jsou v pořádku cesty na erzetách, ale jak to bude vypadat v celé oblasti, kde se má rally konat. Nejsem sice pořadatel, kterému už v tom pochopitelně visí nějaké peníze, každopádně i tak se mi ale zdá dost nevhodné konat rally právě v této oblasti a této době.
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod PLuto » pon 03.06.2013 11:14

Souhlasím s Karbonylem.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 03.06.2013 11:50

Mno, Krkonoští aktuálně píšou na FB, že rychlostní zkoušky nejsou ohroženy a přípravy pokračují... Osobně by se mi asi nejvíc líbilo tu rally nějak propojit s dobrovolnou pomocí místním. Ať už třeba tím lopatingem, nebo třeba finančním příspěvkem ze startovného. Nevím, jen brainstorming.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » pon 03.06.2013 11:57

No, ono je to stejně v kraji, kde je vyhlášenej stav ohrožení a to se bojím, že žádná ze složek záchranného systému nebude mít volný kapacity. To nemluvím o tom, že i spousta jezdců a mechaniků má vodu v botách, chalupách i garážích

V minulosti pamatuju Příbram, která se přesouvala, ale taky Barumku, která se jela. Fakt je, že ta Barumka byla o nějakej čas později, ale stejně projíždění místy, kde byly roztrhaný silnice a stržený domy, nebyl příjemnej. Tam jsem ale ocenil, že to místní brali jako příjemné vytržení z tým uklízecí dřiny.

Krkonoše mají holt v poslední době smůlu...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod PLuto » pon 03.06.2013 12:01

Pamatuju na tu Barumku, tam byly povodně tuším měsíc a půl před závody a hodně se diskutovalo, jestli to jet nebo ne. Nakonec se to i po debatách s obyvateli obcí rozhodlo odjet, ale i tak to bylo divné.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Plhus » pon 03.06.2013 12:08

Ano, tam byla delší časová rezerva a tehdá lidi opravdu hlasovali proto,aby se barumka jela...

Jenže dneska jsme v úplně jiné situaci...
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 03.06.2013 12:23

Karbonyl píše:Mno, Krkonoští aktuálně píšou na FB, že rychlostní zkoušky nejsou ohroženy a přípravy pokračují... Osobně by se mi asi nejvíc líbilo tu rally nějak propojit s dobrovolnou pomocí místním. Ať už třeba tím lopatingem, nebo třeba finančním příspěvkem ze startovného. Nevím, jen brainstorming.

Myslím, že pokud už by se to jelo, tak by to chtělo alespoň uspořádat mezi posádkami a diváky sbírku na pomoc místním. Prostě si jen tak přijet závodit by speciálně v současné situaci působilo strašně arogantně.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Červ » úte 04.06.2013 22:55

Já bych to zrušil a nebo maximálně přesunul... Upřímně nechápu ani snahu o určité odjetí. Je fakt, že takové záchranné složky vám podle mě ani zítra neřeknou, jestli vůbec budou kapacity. Myslím, že po tomto týdnu toho budou mít už tak dost. Navíc spousta jezdců se ohání na soc. sítích, že by to zrušila. Tak naposílat omluvenky a pak stejně nebude jiná varianta... Ani varianta ve stylu: my si dneska zajezdíme a zítra zamácháme lopatou mi nepříjde zrovna vhodná. Možná symbolické přejetí rampy, ale má pak cenu se tam tahat? Stejně bude problém s ubytováním. To ať se raděj ubytují dobrovolníci, co budou pomáhat, či lidé, co nemají kde bydlet... Jestli se to pojede, tak to už jsme pak opravdu takoví ignoranti, jak tvrdí na TV *ovna.
Červ
A/5

Nový příspěvekod Plhus » stř 05.06.2013 07:07

Souhlasím,jestli se v sobotu odstartuje, tak je český rallysport plný ignorantů!
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2013