Horácká Rally Třebíč 2008 [MMČR, EC-central]

Re: Horácká Rally Třebíč 2008 [MMČR, EC-central]

Příspěvekod PLuto » pát 20.06.2008 14:07

Mirek Fric píše:Pluto, tohle se vůbec netýká technických věcí. Podle čeho může někdo tvrdit, že něco je špatně, když v důkazním materiálu (homologační list) o ničem v tom smyslu není zmínka?

Jinými slovy, můžeš někoho odsoudit za něco, co v zákoně není uvedeno?

Nechci teď, aby mě někdo chytal za slovo, ale u homologací platí, že tam jsou uvedeny pouze změny oproti sériovému autu. Pokud tam některá část není, měla by odpovídat sérii. Ale jak říkám, ber to jen jako názor laika.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Acom » pát 20.06.2008 14:08

dufs píše:Nejhorší je, že jede na první místo ve skupině, tak v tom vidím i jiné tlaky!

Tak to je zcela jasne.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Příspěvekod Mirek Fric » pát 20.06.2008 14:14

PLuto píše:Nechci teď, aby mě někdo chytal za slovo, ale u homologací platí, že tam jsou uvedeny pouze změny oproti sériovému autu. Pokud tam některá část není, měla by odpovídat sérii. Ale jak říkám, ber to jen jako názor laika.

No dobře, i kdyby. Jak to, že na to tedy přišli teď a ne na předchozích soutěžích či na technické kontrole před sezonou? Určitě tam nebyli s jinou karoserií.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Romcek » pát 20.06.2008 14:16

Vzdyt je to jasny zijem v kocourkově. :lol:
Romcek
A/5

Příspěvekod Acom » pát 20.06.2008 14:39

Ne Kocourkov ale Česko, to bys Kocourkovske urazil :D
Acom
N/2

Příspěvekod Plhus » pát 20.06.2008 14:44

napadá mě otázka,kam až to může zajít....?? :idea:
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Příspěvekod evolution » pát 20.06.2008 15:01

Chlapi, ahoj všem.
Jak si to tak čtu, tak to s tím Šlehym bude docela mazec. Stejně jako brutální diskuze kolem Olejníčka.
Zkoušel jsem už i v minulosti najít něco v řádech na Autoklubu, ale to je snad jedna z nejhorších stránek na internetu. Neaktuální, nepřehledné a i když už člověk něco najde, je to rozděleno do tolika špatně popsaných souborů v pdf., že to až hezké není. Kdyby měl Autoklub samostatnou jasně danou a moderní sekci pro každé odvětví motorsportu, u toho přehlednou on-line podobu řádu a pravidel, bylo by to mnohem lepší. Věděli bychom všichni (i my laici) jak se věci mají a nemuseli bychom hledat nějaké paragrafy a články 3.3.2. v pdfku pověšeném ledabyle na netu.
Ono je to celkově o práci pánů tam nahoře. Kdyby měli otevřenější přístup, vše pěkně polopatě a hlavně přehledně vysvětlili nebo poskytli rozumně dohledatelné informace, měli třeba nějaký svůj pravidelný magazín nebo alespoň novinky na webu, hned bychom k nim všichni pojali větší důvěru. Nemluvě o nějaké aktivní činnosti na podporu motorsportu, juniorů apod... Dnes už je potřeba to řídit jako moderní firmu a ne jako krachující státní podnik... Měli by mít za úkol propagovat českou rally a dohlížet na to, že se u nás bude závodění dařit. Ne to posílat do kytek.

Omlouvám se za delší komentář trochu off topic, ale prostě mě ten přístup jako fandu rally mrzí...
evolution
A/5

Příspěvekod Acom » pát 20.06.2008 15:18

evolution píše:Chlapi, ahoj všem.
Jak si to tak čtu, tak to s tím Šlehym bude docela mazec. Stejně jako brutální diskuze kolem Olejníčka.
Zkoušel jsem už i v minulosti najít něco v řádech na Autoklubu, ale to je snad jedna z nejhorších stránek na internetu. Neaktuální, nepřehledné a i

Co to sem zase motas? Vcera jsem cetl tvuj prispvek pod clankem o Olejnickovi a dal bych ti reguelerne pres hubu. Teda pokud jsi stejny evolution.
To co jsi tam pouzil bylo dost nemorlani a rekl bych az sproste.
Acom
N/2

Příspěvekod evolution » pát 20.06.2008 15:30

Acome, jsem to já. Ale nebudu se s tebou hádat a jestli máš chuť, tak mi přes hubu někdy klidně dej. Já jsem jen napsal svůj názor. A neřekl bych, že je nemorální a sprostý.
Jinak se těším na večer a věřím, že i přes všechny ty výlevy uvidíme pěkný sport!
evolution
A/5

Příspěvekod Acom » pát 20.06.2008 15:41

Jsou urcite hranice. Nektere ciny jsou natolik hrozne, ze by se nemyly pouzit a postavit vedle sebe s takvou hlouposti jakou je rally a nejaky ujety Olejnicek. Asi jsi to nemyslel zle ale vybral sis ten nejhorsi pripad pro zmineni. Za ti pest se omlouvam, jsem mirumilovny tvor.

S tim pekny sportem nemuzu souhlasit, Trebicske trate ten pekny sport neumozni ;) To neni nic proti poradatelum, at me tady zasejc nekdo nekamenuje:)
Acom
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2008