Spíše jde o to jak ty auta budou držet, sprint to asi přežije a první dvoudenní Rally asi taky, ale po polovině sezony se bude lámat chleba teprve se uvidí zda nebudou technické závady. Pokud budou chtít porazit továrnu s R5, tak budou muset jít do materiálu.
jonas3 píše:Pořád si kladu otázku, jestli to je nebo není dobře. Vidět tohle nadupané Subaru paráda, ale na druhou stranu....
Je to hrozný kočkopes, pokud chtěli povolit WRC tak všechna tak jako na Slovensku!!! a ne že tady ušijí mistrák páru lidem na míru a budou se plácat po ramenou jak to krásně vymysleli. To to raději měli nechat v původním stavu
Což je už z principu nesmysl ... jel nebo nejel - to ať si snad rozhodne každej sám ne Od toho tu nejsou lidi, co vymejšlej řády ... ty to platit nebudou ...
Já myslím, že takovej Pech by klidně toho svýho miníka na ten standart upravil. A v průběhu sezony by se roztočila spirála přezbrojování. Já si taky myslím, že se na to měli vyprdnout anebo naopak pustit všechny jako ve východní říši, rozumněj rakousku.
Těžko říct, já si myslím, že ta spirála na přezbrojování by se asi jen tak nerozjela. Přeci jen, v českém rallysportu už není tolik peněz a ty nové WRC jsou na pořízení i provoz hodně nákladné. Jejich povolením by se akorát více prohloubila mezera mezi "bohatými" a "chudšími"...
Rally je už desítky let o těch bohatých a pak těch ostatních .Umělé srovnávání podmínek není tak jaksi u žádného motoristického sportu na místě. To by nakonec všichni mohli jezdit ve třídě 9, ať na to má každý ne? Co mě ale osobně vadí nejvíce není až tak zákaz moderních vozů WRC, ale dodatek o českých značkách a registraci na ně do konce 2014. To je pro mne do očí bijící protěžování osobních zájmů a nikdo mi to nevymluví...
Amen a do kamene tesat. Omezení WRC na starší auta budiž, ale ty české SPZ a jen do určitého data registrace to je absurdita a do nebe volající nehoráznost.