Circuit of Ireland [ERC, IRL, ERCJ]

Re: Circuit of Ireland [ERC, IRL, ERCJ]

Nový příspěvekod Haryk » sob 04.04.2015 17:39

jojo, je krásně vidět, že ten "prestižní" šampionát, který prostě musí mít tu podporu státu, jak požaduje raketýr Ribeiro a kterýmu se prostě musí zaplatit to výpalný, jinak je sebelepší rallye zcela out, má přesně tu úroveň, za kterou se prostě musí vyplatit ty prachy vyplatit a co by ne, když jdou z městské, krajské a státní kasy, že? ale výsledky aby člověk hledal se strejdou gůglem a pak si to ještě dával ověřit, pokud teda má náladu a chuť :cry:

jestli by nebylo lepší vyděračům (z televizní stanice, která nevysílá produkt, kterýmu dělá promotéra) naznačit, že za jejich navoněnou zdechlinu nejsme ochotni strkat ruku do kapsy diváků, jezdců, ani státu a poslat je zpátky, odkud přítáhli?
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Karbonyl » sob 04.04.2015 17:45

Mira na RZ 11:

Obrázek
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod had_zachau » ned 05.04.2015 10:44

had_zachau
A/5

Nový příspěvekod PLuto » pon 06.04.2015 14:40

Haryk píše:jojo, je krásně vidět, že ten "prestižní" šampionát, který prostě musí mít tu podporu státu, jak požaduje raketýr Ribeiro a kterýmu se prostě musí zaplatit to výpalný, jinak je sebelepší rallye zcela out, má přesně tu úroveň, za kterou se prostě musí vyplatit ty prachy vyplatit a co by ne, když jdou z městské, krajské a státní kasy, že? ale výsledky aby člověk hledal se strejdou gůglem a pak si to ještě dával ověřit, pokud teda má náladu a chuť :cry:

jestli by nebylo lepší vyděračům (z televizní stanice, která nevysílá produkt, kterýmu dělá promotéra) naznačit, že za jejich navoněnou zdechlinu nejsme ochotni strkat ruku do kapsy diváků, jezdců, ani státu a poslat je zpátky, odkud přítáhli?

Eurosport s tímhle nemá nic společného. Výsledky nebyli schopni spočítat/dodat irští výpočtáři. A tam nebyly problémy peníze, stejná skupina by to dělala i při trojnásobném rozpočtu. Ale nedokázali se včas dopředu připravit na předpisy ERC a obecně jejich práce nebyla kvalitní. Ono i v MS jsou výsledky závislé na sběru dat místními lidmi, tam je to ale podpořené i jednotnými GPSkami a přenosem dat (což je ale finančně mimo realitu).
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 06.04.2015 14:42

liposh píše:Mimochodem, potřebuji si ověřit. Dvakrát Moffett a dvakrát peugeotí továrna neberou prize-money, žejo?

Ano, je to tak. Stejně tak neberou prize-money ani Diogo Gago či oba tovární Opely.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » pon 06.04.2015 16:54

PLuto píše:Eurosport s tímhle nemá nic společného. Výsledky nebyli schopni spočítat/dodat irští výpočtáři. A tam nebyly problémy peníze, stejná skupina by to dělala i při trojnásobném rozpočtu. Ale nedokázali se včas dopředu připravit na předpisy ERC a obecně jejich práce nebyla kvalitní. Ono i v MS jsou výsledky závislé na sběru dat místními lidmi, tam je to ale podpořené i jednotnými GPSkami a přenosem dat (což je ale finančně mimo realitu).

Eurosport, tedy promotér, nemá nic společnýho s tím, že si neumí pohlídat základní výstup (výsledky) ze svýho produktu, který nazývá prestižním šampionátem, za který žádá neskutečný výpalný?
v Irsku nejde to, co jde u nás? podobných kixů a problémů jsem si na Barumce nikdy nevšiml...
Eurosport, tedy promotér, nemá nic společnýho s tím, že z jeho produktu, který nazývá prestižním šampionátem, nejde ven jedinej přímej přenos?
o co teda promotérovi jde? o výpalný a třesení rukou s předsedou vlády, jak naznačil v "překrásným" rozhovoru pro Rally po loňské Barumce?
PS:děkuju, žes porušil svého vlastního bobříka mlčení, ale mrzí mě, že to nevidíš a nevadí ti sahání do cizích kapes :( a nejvíc mě mrzí, že ti ani nevadí, jak raketýr právě v tom Rally degradoval zrovna vaši Barumku...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod PLuto » pon 06.04.2015 17:31

Takto skončil Barrable

Obrázek
Obrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mates » pon 06.04.2015 19:23

Haryku, nezlob se na mě, ale už toho nech...už se to nedá číst. Jak Ti PLuto několikrát sdělil, své soukromé připomínky si nechej na povídání někde u piva, já si chci počíst seriozní informace o rally a ne to, jak se neustále do někoho/něčeho navážíš, už je to fakt trapné...

PS: Sorry za OT, ale musel jsem.
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Tomáš » pon 06.04.2015 21:10

Dovolil bych si ponechat hodnocení toho, co je a co není trapné, co se dá a nedá číst, pouze a jenom na každém jednotlivém čtenáři tohoto fóra. Někomu se mohou zdát takové příspěvky od Haryka, jinému ale zase třeba právě od nicku jménem Mates (a dalšímu klidně od Tomáše, co já vím?!). To hodnocení je opravdu subjektivní ...
Stejně tak je na každém, na čí koment bude reagovat a na čí ne. Já si dal kdysi slib, že na jeden konkrétní nick vůbec nebudu reagovat. Dnes jsem to sice porušil, ale doufám, že to zase pár roků vydržím ...
Zpět k Irsku - moc pěkný a dramatický průběh, škoda jen těch opravdu tragických výsledků. Docela by mne zajímalo, jaké výsledky se dostávaly k samotným posádkám. Původně se třeba objevilo, že Bergkvist porazil Griebela o 0,2s, aby nakonec naskočil rozdíl 15,2s. Tak je otázkou, jak se kdo v průběhu rally orientoval v pořadí.
A co týká Eurosportu, tak v tom musím souhlasit s Harykem (volil bych jen mírnější slova). Jestliže si promotér tuto soutěž vybere do kalendáře, tak taky částečně odpovídá za to, jak bude vypadat její organizace.
Po sportovní stránce - za mně jednoznačně (nekorunovaným) vítězem Kajto. Při svém prvním startu jet rovinu s nejlepšími domácími borci, tak to smekám ...
Tomáš
A/6

Nový příspěvekod PLuto » pon 06.04.2015 21:19

Těch lidí, co si zaslouží pochvalu, je víc. Kromě zmíněného Kajta třeba Barrable, který neseděl v závodním autě víc jak půl roku a na rozdíl od ostatních neodjel ani žádný pořádný test nebo Euan Thorburn, který jel první pořádnou soutěž s S2000 na asfaltu (týden předtím jel akorát malou irskou soutěž na rozjetí) a zajížděl velmi pěkné časy. Dobře jeli i Hideg se Štajfem či z dvoukolek příchozí Wright a Doyle.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2015