od Miloš-V » sob 23.05.2015 23:06
Snad nebudu působit jako zaujatý Poděbraďák (což jsem), když řeknu, že úplně nejlepším jezdcem je pro mně Venca Dunovský! Třídu vyhrál o 5 a půl minuty, vyhrál s R2 i celé dvoukolky, celou soutěž bojoval (a to bez jakékoliv nadsázky) s velkými enky, ve druhé etapě jel ve vteřinách i s S2000 a dokonce WRC! Nechal za sebou řadu čtyřkolek i se zvučnými jmény za volantem, a jen kvůli defektu v poslední RZ se před něj dostali medailisté velkých enek. Nemám slov. Po skvělé Šumavě další famózní výkon korunovaný zaslouženým výsledkem z říše snů.
Další, kdo si zaslouží respekt za svůj výkon, je Martin Vlček. Jel krásně, nechal za sebou i zkušenější borce, držel se překvapivě i úplného hrotu (Valda, Odložilík).
Jinak jak už bylo řečeno, škoda, že nedojeli Egon Smékal a Venca Kopáček, oba jeli obdivuhodné tempo. Škoda přeškoda jejich nedokončení, obzvláště když šlo o banální sklouznutí mimo trať v obou případech s minimálními škodami na vozidlech, která rozhodně nemusela skončit odstoupením.
Honza Kopecký i Venca Pech krásně bojovali, palec nahoru pro oba. Děsivá je jen ta propast za nimi.
Technika bohužel zbrzdila Honzu Dohnala, jemu fandím a věřím na dobré výsledky. To samé Mirek Jakeš.
Jako jezdec mě zklamal Černý a Bisaha.