od Rebbyman » pát 17.07.2015 18:30
Přiznávám se, že si nejsem jist - chápu zatím fakt, že pokud pojedu Barum Rally pouze v rámci MČR, tak nebudu figurovat v absolutním pořadí. Tedy mám údajně na výběr přihlásit se do evropy (budu v abs. klasifikaci) nebo do MČR (nebudu v abs. klasifikaci). Nicméně pokud bych se chtěl přihlásit do evropy, potřebuji zase mezinárodní licencí, kterou drtivá většina lidí nemá, protože ji na MČR letos nepotřebuje. Tedy zdá se mi, že je svoboda volby ta tam. Moc vybírat si nemohu. Pokud pojedu podle pravidel MČR, nebudu v celkovém pořadí (to budou mít partneři radost), ale evropu jet nemohu, protože nemám mezinárodní licenci a musel bych si ji koupit na jediný závod. Pokud tomu tak je, pak ať se na mě nikdo nezlobí, ale neklasifikovat posádky, byť dodrží všechna pravidla MČR, je prostě nefér, protože nemám v principu jinou možnost. Je Barumka závod MČR, nebo ne?
Edit: Některé posádky na mezinárodní licenci ani nemusí mít nárok (počet podniků), takže volbu vlastně nemají žádnou. Jedou MČR, ale v absolutním pořadí být nemohou.
Naposledy upravil
Rebbyman dne pát 17.07.2015 18:36, celkově upraveno 1