pánové, vystavujeme se riziku, že nás přesunou jinam, páč je to vlákno k Barumce
a vlastně jo,
prosím adminy, aby našli odpovídající vlákno a šoupli to tam, děkuju
no a k věci, mám blbou vlastnost, že srovnávám srovnatelné a rozporuju konkrétní tvrzení, takže jsem rozporoval větu: "Nevím, jestli je úspěch mít víc posádek v dvoudenních soutěžích,
když se na úkor toho zcela zničily ty jednodenní", prostě jednodenní soutěže nejsou zcela zničeny a srovnával jsem Vyškov s Vyškovem, mám totiž rád srovnaná jablka a hrušky ve svých košíkách
loni na Vyškově jelo devadesát aut, teď je jich přihlášeno přes 80, je to míň a pár jich ještě ubyde, ale opravdu je to
zcela zničení?
že by byl letos vozovej park horší? nebudu přepočítávat, kolik jelo jakejch aut loni a co je přihlášeno letos, ale Mates to jistě hravě zvládne a své tvrzení doloží
a kolik se toho k dnešnímu datu odjello loni a letos? tak schválně, navíc je jenom Kopná:
Valašská Rally (MČR-S, MČR-HA) 04.04. – 05.04.2014 letošní propadák jde na 100% za pořadatelem a ne za novými řády
Rally Lužické Hory (MČR-S) - ZRUŠENO 19.04. – 19.04.2014
Rallysprint Kopná (MČR-S+PČR) 30.05. – 31.05.2014 zrušení téhle soutěže je zdůvodněno tak pochybně, že ani oni sami nevěří, že je to kvůli novým řádům
Rally Krkonoše - ZRUŠENO 25.07. – 26.07.2014
Matrix M.V. Rally Kostelec - ZRUŠENO 26.07. – 26.07.2014
tady je kdyžtak loňskej kalendář:
http://www.autosport.cz/souteze/vsechny-2014.phptakže kde je vina nových řádů? a znova se ptám, jak vypadají ty zcela zničené jednodenní soutěže?
a admini, šup s tím na správný místo, ať nemateme fandy Barumky