Js jsem bohužel celou sobotu bojoval se stejným problémém s Policíí ČR. Ve Slušovicích ráno mě jeden pustil, když viděl nálepku na okně a kousek dál mi druhý řekl, že tam není místo (tentokrát opravdu nebylo). Následně cestou k vracáku pod Bunčem nás otáčela a vracela hlídka, dost nevybíravým způsobem s tím, že tam není místo. ( někde se mezi autama muselo nechat místo na půl auta na otáčení přijíždějících aut, i když tam vlastně postupně nikoho nepustili). Jenže na těch 3 kilometrech k trati by v klidu zaparkovalo tak 30 aut! Následoval návrat do Slušovic a opět zákaz (horní cestou do divácké areny), ani červené media nepomohly. Prý to platí pro všechny auta (pořadatel mě chtěl normálně pustit!) Stejně jsem to objel po louce a dojel kam jsem chtěl. Následné nepuštění k vracáku v malenovicích byl už jen vrchol ledovce

Jediné místo,kde mělo označení media význam, byl příjezd k Vlčkové.
Proč teda máme nějaké označení na autě? A proč i normální diváci musí šmatlat 3-5 km lesem, když můžou v klidu parkovat mnohem blíž?
Za mě pořadatelé letos v pohodě, až na pár vyjímek "tykání a debilů" to bylo v cajku. Ale myslím, že také Policie by měla dostat před barumkou řádné instrukce...
Co se týká páskování, je to věčný boj.
A další "drobnosti", kterých jsem si všiml, proberu s vedením osobně

Jinak krásný sport, pěkné závody, šílené počasí, někteří překvapily, jiní malinko zklamali. pro všechny bylo vítězství dojezd do cíle v těch podmínkách...