Haryk píše:při pohledu na přihlášené do Pačejova marně hledám ten loni halasně (některými) oznamovaný zdevastovaný jednodenní mistrák (neviděl ho loni a letos se to sýčkování taky nepotvrzuje), jsem rád, že můžu Autoklub aspoň někdy za něco pochválit a tohle (změny ve dvoudenních i jednodenních soutěžích a upuštění od nesmyslného lpění na mezinárodním charakteru dvoudenních soutěží) je právě jeden z těch důvodů, velký soutěže přežily a malý neumřely a to je moc dobře
ano, pokud bude RSS sloužit jako "školní" seriál pro vstup mezi dvoulitry a čtyřkolky, nepřijde mi úplně rozumný, aby to byl mistrák, pokud to tak někomu připadá, pak se dobrovolně připojuje k degradaci titulu mistr čehokoli, protože vítěz nejni mistr, ale vítěz, který získal právo bojovat o titul mistra, tak to je teď postavený, netvrdím, že jsem s tím někdy souhlasil, ale teď to začíná mít logiku, až se ze sprintů přestanou dělat mateřský školky pro dvoulitry a čtyřkolkáře, pak může debata pokračovat...Mirek Fric píše:Klíčové slovo je mistrák (i když ani to není správné, protože RSS status mistráku nemá). První auto RSS je startovní číslo 15 a v prvních 26 číslech jsou celkem tři soutěžící, kteří v RSS bodují. Pokud to někomu připadá v pohodě, nic proti.
Mates píše:Ty asi opravdu čekáš na každou příležitost, kdy si můžeš rýpnout... navíc většina z nás nemluvila o "zdevastovaném" mistráku co do kvantity startovního pole...
paměť mi slouží a proto vím, že právě Pačejov jste mi předhazovali nejradši, takže..?Mates píše:...Navíc zrovna Pačejov není rally vhodná srovnání, jako každoročně je to de facto poslední ostrý test před Barumkou, takže je hojně využíván i jezdci, kteří běžně na "sprintech" nestartují. V minulosti zde startovával např. i Kresta, kdybys náhodou zapomněl.
Haryk píše: nene, fakt nečekám, že uznáte, že jste se se sekli, takže vyhlašuju na rok klid a mír a parádní podívanou na Pačívu, teda pokud třeba Mates sežene někoho ochotnýho, kdo by ho tam dovezl
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků