Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR]

Příspěvekod gonzo » pon 15.08.2016 20:53

Pluto můžeš písnout pár jmen, u kterých byla šance že by se tu ukázala, ale nevyšlo to z různých důvodů?
gonzo
N/3

Příspěvekod Mirek Fric » pon 15.08.2016 21:14

Já myslím, že bude lepší, když PLuto nikoho jmenovat nebude. Nepomůže to vůbec ničemu.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Mates » pon 15.08.2016 21:18

Tak nějak...upřímně já to ani vědět nechci ;) Jsem doopravdy velmi spokojený, když se do té startovky dívám znova a znova...a když k tomu připočtu solidní historiky, už se docela dost těším :) Dobrá práce a gratulace zlínským, teď jen doufat v co nejmíň omluvenek ;)
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Příspěvekod gonzo » pon 15.08.2016 21:22

Mirek Fric píše:Já myslím, že bude lepší, když PLuto nikoho jmenovat nebude. Nepomůže to vůbec ničemu.

No některé už zmínil.
gonzo
N/3

Příspěvekod PLuto » pon 15.08.2016 21:24

Některá jména jsem tu už zmiňoval, ten výčet jmen by mohl být hodně široký... Seznam jsem měl vypsaný, ale když se na něj tak dívám, tak je fakt lepší ho sem nedávat :) Kdo skutečně chcete, můžu poslat přes soukromou zprávu.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod gonzo » pon 15.08.2016 21:25

Posím posím :) Budu mlčet
gonzo
N/3

Příspěvekod Acom » úte 16.08.2016 08:52

No Pluto, zadna slava ta startovka. Cekal jsem vic, aspon nejakou hvezdu WRC2. Suninena nebo Bergvista.

Chybi mi tam nejaka hvezda soucasnosti nebo budoucnosti. Moc posadek ale kvalita tam chybi. Kde jsou casy kdy staroval treba Tanak nebo Mikkelsen ci dokonce Meeke.
ERC jde s kvalitou dolu. Ze by nenazrany promoter?

Pro me je to koukatelne do cisla 17, kteremu moc fandim. Pak si musim zavrit oci a od 19. zase muzu sledovat.

Ac velky fanda Barumky tak pristi rok volim spis Nemeckou rally.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Příspěvekod švagr » úte 16.08.2016 10:37

Acom píše:No Pluto, zadna slava ta startovka. Cekal jsem vic, aspon nejakou hvezdu WRC2. Suninena nebo Bergvista.

Chybi mi tam nejaka hvezda soucasnosti nebo budoucnosti. Moc posadek ale kvalita tam chybi. Kde jsou casy kdy staroval treba Tanak nebo Mikkelsen ci dokonce Meeke.
ERC jde s kvalitou dolu. Ze by nenazrany promoter?

Pro me je to koukatelne do cisla 17, kteremu moc fandim. Pak si musim zavrit oci a od 19. zase muzu sledovat.

Ac velky fanda Barumky tak pristi rok volim spis Nemeckou rally.

Taky jsem čekal lepší startovku - nějakou hvězdu apod. Jedou vlastně ti co jezdí letos pravidelněji ME ale nikdo víc :( A to ještě uvidíme jestli skutečně pojede Sirmacis a Lukyanuk ;) ME dost upadá ( otázka kdo nese jakou vinu ) a doby IRC se asi už nevrátí. Navíc na místech kdy by mohl být vidět pěkný sport je to samý retardér :( :( :(
Nezbývá než jezdit na MS.

" Acom " A CO TI UDĚLALO STARTOVNÍ ČÍSLO 18 ??? :D Však jezdí téměř všude.
švagr
N/1

Příspěvekod Mirek Fric » úte 16.08.2016 11:31

Není pravda, že se přihlásili jen ti, co jezdí ME. Bouffier, Rossetti, Habaj, Cherain, Kobus či Kreim ME pravidelně nejezdí a přinejmenším Bouffiera či Rossettiho já za hvězdy rozhodně považuju. I co se pole ME týče, tak do Zlína se přihlásila valná většina pravidelných účastníků a ze špičky všichni. Drtivá většina závodů je na tom podstatně hůř, viz právě odjetý Rzeszow, Acropolis atd. Podle mne nějak zásadně lepší startovka není v současné situaci ME možná.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Mates » úte 16.08.2016 13:28

A koho víc byste chtěli? Ogiera či Mikkelsena? Nebo kdo jsou ty hvězdy? Tím, že se homologace Hyundaie odsunula tak z toho za daných okolností dle mě víc vytáhnout prostě nešlo...mě osobně mrzí jediná věc - neúčast Romana Kresty, i když jsem v to nevěřil, tak jsem tajně doufal, že by se objevit mohl ;)
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2016