dusle píše:Nezlobte se na mě,ale to je hodně chabá výmluva. Já se bavím o cca 500m, které se dali vzít kdekoliv jinde - pokud ale není vůle,tak je to těžké. Kdybyste to hodili na jezdce,tak to pochopím
Kdo chce psa bít... Dál k tomu nemám co
dusle píše:Nezlobte se na mě,ale to je hodně chabá výmluva. Já se bavím o cca 500m, které se dali vzít kdekoliv jinde - pokud ale není vůle,tak je to těžké. Kdybyste to hodili na jezdce,tak to pochopím

Karbonyl píše:Takže je skutečně lepší, když fotograf stojí mezi cestou a diváky a diváci tudíž nevidí ani odjezd, ani ten příjezd? No nevím, příští rok asi zrušíme fotografy úplně ne? Anebo diváky? Poraďte, tady se člověk zjevně nikdy nezavděčí

DannyS2000 píše:Pluto ma letos zpozdeni?kde je seznam omluvenych posadek?vzdy jsi to tady daval

PLuto píše: Mě osobně třeba mrzí víc "vypuštění" úseku z Lukova do Vlčkové

27sochy27 píše:bude startovat Cherain Cédric?? že sem zatim nikde neviděl žadne info o testu

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník