Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR]

Nový příspěvekod švagr » úte 30.08.2016 23:00

Gurun píše:Přišlo mi to celé klipovitě sestříhané jak kdyby to bylo pro lidi kterým Rallye nic neříká. Co mi ale nejvíc vadí, když komentátor popisuje nedělní sekci,ale při tom jdou záběry ze sobotních Jankovic.

A to kdyby ještě neměly záběry z JNK tak by to bylo úplně o ničem. no evidentně to stříhá někdo kdo vůbec neví co stříhá a odkud ;)
švagr
N/1

Nový příspěvekod Plhus » úte 30.08.2016 23:17

Mates píše:Myslel jsem RZ Kašava, ne přímo obec ;) Dle infa u výsledků i komentu Alexe tam musely být, jen by mne zajímalo kde, protože říkal nedaleko cíle...a neumím si nějak představit, kde na tom úzkém to mohl ustát.

Já jsem měl také na mysli RZ kašava...
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 30.08.2016 23:17

švagr píše:A to kdyby ještě neměly záběry z JNK tak by to bylo úplně o ničem. no evidentně to stříhá někdo kdo vůbec neví co stříhá a odkud ;)

K tomu moje zkušenost s jedním kameramanem Eurosportu... vybral si super flek, ale po chvíli se rozhodl, že mu asi vadí slunce nebo bůh víc o a přesunul se do úhlu, ze kterého nešlo nic akčního natočit. Já jsem byl na protější straně silnice na balíku slámy a zkoušel na něho gestikulovat, že úhel, co vidíme my, je mnohem zajímavější, ale bez úspěchu. V sestřihu se jeho záběry objevily, ale jsou prostě jalové, přitom stačilo stát o dvacet metrů vedle...
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » stř 31.08.2016 00:20

Pár záběrů z jízdy Lukyanuka

phpBB [video]
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod gonzo » stř 31.08.2016 06:32

Mirek Fric píše:Tak pokud si obec nepřeje parkování diváků na trávnících svých obyvatel a konání RZ podmíní tím, že se bude parkovat mimo, tak to je pochopitelné a logické.

Na druhou stranu ve Všemině to bylo asi přesně opačně, kde na již zmiňované příjezdové široké cestě byl zákaz, ale parkovat přímo v obci a pak jít pěšky místním nevadilo.
gonzo
N/3

Nový příspěvekod lubos » stř 31.08.2016 11:56

Pokud se podíváte na historii auta Alexe, tak velký podíl na jeho výsledcích má i spolehlivost auta (= práce týmu). Tím nechci snahu jezdce snižovat, naopak, pokud je auto spolehlivé, tak jezdec naplno využije jeho (a svůj) potenciál. Odstupování na technické závady bylo v minumu případů; daleko častěji v soutěžích končil (nebo se propadnul v pořadí) na jezdeckou chybu.
lubos
A/5

Nový příspěvekod Haryk » stř 31.08.2016 18:30

z tiskové zprávy Duck Racing Subaru ČR: "Co se týče konkrétní situace po nehodě, musíme také poděkovat pořadatelům a divákům, kteří rychle zareagovali a pomáhali nám situaci vyřešit. Zastavovali i auta našich soupeřů, když naše auto leželo na boku za zatáčkou a systém GPS z nějakých důvodů nevysílal zprávu o naší nehodě na dispečink."
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Plhus » čtv 01.09.2016 10:22

Na těch Lukyanukových onboardech mě překvapuje jedna věc: jak strašně málo si toho nechá číst, resp. jak málo si toho píše. Tak málo informací při takové jízdě, to je o to větší mazec!
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod PLuto » čtv 01.09.2016 11:37

Při takové rychlosti by toho Alex (spolujezdec) stejně nestihl víc přečíst :)
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mates » čtv 01.09.2016 14:31

Já trochu nechápu to info u RZ13 u AS: (4 - Lukyanuk Alexey / Arnautov Alexey): spun, u české verze: (4 - Lukyanuk Alexey / Arnautov Alexey): hodiny

respektive konkurence : "It was the moment of the finish, the car was on the grass, we had a spin and we are trying to control it, it was a crazy moment. I will not crash, I know what I am doing. I don't know with Tarabus what he is doing."

když dle onboardu na Mediasportu tam nic takového nevidím...napadlo mě, že by to mohlo být způsobeno tím, že Mediasport udělal chybu a napsal RZ13 místo prvního průjezdy, tedy RZ10, ale to neodpovídá časově...
: http://www.mediasport.cz/rally/ceske-rally/onboardy/9559.html
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2016