Mates píše:Souhlasím s tím, že co do bezpečnosti na tom není Polsko moc dobře, respektive je dost blízko k nějakému průseru...na stranu druhou, v Argentině či Portugalsku se děje naprosto to samé a nikdo to nikdy neřešil a bere se to jako kultura, norma, stejně tak třeba Mexiko nebo letos jsem viděl hodně nebezpečně stát lidi i na videu ze Sardínie, jasně že ne na každém kilometru každé RZ, ale viděl
Haryk píše:hele chlapi, asi jsem moc starej, nebo moc posranej, ale když už někdy jdu na rallye, tak hlavně zafandit všem, co ji jedou a na ně i myslím, no a s tím souvisí i to, že poslední věc, kterou bych chtěl, je můj ksicht rozplácnutej o čelní sklo závodního auta, představa, že ti kluci a holky v autě budou mít moji vlastní blbost do konce života před očima a že třeba kvůli tomu už do auta nikdy nesednou, je celkem nesnesitelná i pro mě, natož pro ně, zkuste na to někdy myslet, až budete hledat tu správnou atmošku a adrenalin, díky
PetrWRC píše:Teď úplně nevim, jestli se mnou souhlasíš nebo ne. Asi se shodnem na tom, že rušení vložek je až to nejkrajnější řešení. V Polsku jsem osobně nebyl, z toho co ale několik let po sobě vidim je jasně vidět, že to neni organizační exces - tohle se tam prostě děje pořád i přes různý hlasy o zpřísnění. Takže to prostě neni organizačně zvládnutý a k tomu průseru je tam tolikrát tak často blízko, že se prostě jednou něco stane. Tohle neni možný udržet donekonečna.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků