děkujuKarbonyl píše:Například Sirmacis, Bergkvist, Ingram, Armstrong, za dob IRC třeba Slavov.
děkujuKarbonyl píše:Například Sirmacis, Bergkvist, Ingram, Armstrong, za dob IRC třeba Slavov.
Tomáš píše:To taky nechápu a zmiňoval jsem to už včera večer. Navíc i ta trojka byla zrušena podle mě ukvapeně, italský mistrák ji nakonec odjel bez problémů. Mám pocit, jak kdyby si říkali - máme už 40 minut zpoždění, je tma, italský mistrák má odjeto více jak 50% km erzet (kvůli bodováni etapy), tak co budeme riskovat nějaké problémy a raději to už zrušíme celé. Jestli je to tak, pak je to docela smutné.
A co se týká Mareše, tak ani nedutám. Dopoledne mu evidentně sedlo, každopádně 7,8 s na více než 50 ostrých kilometrů je pořád ještě hodně malý náskok.
Tomáš píše:Tak když to teď na chvíli stojí na RZ3, tak aspoň to srovnání (ERC-CIR) po dvou RZ:
1. Scandola, 2. Crugnola + 0.9 s, 3. Ucci + 1.3 s, 4. Lukyanuk + 1.8 s, 5. Campedelli + 2.8 s, 6. Kajto 3.5 s, 7.Bouffier +6.4 s, Grzyb +6.8 s, 9.Lopez +6.9 s, 10. Gryazin + 7.3, 11. Tempestini + 9.6 s, 12. Černý +11.9 s, 13. Rovanpera + 12.8 s, ...
Podle očekávání v první pětce čtyři střelci z CIR, takže z tohoto pohledu je jen dobře, že nejedou v ERC.
Tomáš píše:A je to tady ... (vhodný smajlík ať si doplní každý sám)
Po obdržení nových skutečností ředitel reviduje ....:
http://www.rallydiroma.eu/docs/bulletin ... a_2017.pdf
Každopádně pro Mareše (a celkově spravedlivé výsledky) jenom dobře.
PLuto píše:Jsi opravdu paranoidní. Já jsem popsal situaci ze strany posádek, pořadatele i federace. Jestli mi budeš věřit nebo ne je jen na tobě. Zdůvodňovat si to můžeš, jak chceš...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků