Kowax Valašská Rally [MČR]

Re: Kowax Valašská Rally [MČR]

Nový příspěvekod PLuto » sob 24.03.2018 10:06

kriso5555 píše:Zdravím. Mal by som jednu otázku, Dá sa sledovať live prenos z Valašskej rally aj na nejakej inej stránke ako je CT Sport ? Lebo u nás na slovensku nieje dostupné sledovať CT kôli autorským právam. Dakujem za rady

Obávám se, že jinde než na ČT Sport to asi nepojede...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Group B » ned 25.03.2018 00:05

Group B
A/5

Nový příspěvekod Mates » ned 25.03.2018 08:20

Pojedou se druhé Hukvaldy? Koutek prý trefil plynovou přípojku...
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 25.03.2018 08:31

Návštěva u Orsáků:

Obrázek
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 25.03.2018 14:34

Za mne letošní Valašce jednoznačně palec hore. My jsme spokojení, viděli jsem skvělé průjezdy na krásných místech.

Jen snad poznámku k situaci na RZ8, protože jsem u toho nešťastného cíle byl. Některé posádky brzdily už před fotobuňkou, například Kopáček nebo Trojan co si pamatuji. Trošku zavrkal i Pech, ale víc než sekundu tam určitě nenechal, spíš méně (zmiňovaní Kopáček a Trojan a někteří další možná i 3-4 sekundy). Ten špatně umístěný letmý cíl byl na vrcholu (jinak velmi přehledné) zatáčky. První, kdo šel ven, byl Šikl, ale trefil se ještě před strom. Pešl šel ven po jiné trajektorii a odrazil se od stromu pravým zadním kolem. Kolo neuletělo, ale nejspíš to nevydrželo zavěšení (tak daleko nevidím). Rána to byla určitě dostatečná, protože celé auto od stromu odskočilo o několik metrů.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mates » ned 25.03.2018 16:26

Pech tam nemohl ztratit téměř nic, protože už u nás ztrácel něco přes 12s na Veibyho a s Kopejdou od něj dostali do cíle stejně (a to byl u nás Veiby ještě lehce venku). Naopak příliš nechápu, proč na RZ11 po havárii Hanáka dostali Hordossy s Ballerem přidělený lepší čas, než ten co zajel Renda Dohnal, obzvláště když v tom zrušeném průjezdu RZ8 od něj oba dostali poměrně dost. Na konci to mezi Hordossym a Dohnalem bylo opravdu o vteřinky...měl tam být přinejmenším stejný čas (i tak by to asi nebylo úplně správně, když se podívám na časy např. z Bystřičky nebo celé poslední sekce, kde byl Dohnal rychlejší o vteřinu na kilometr).
Mates
S2000

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 25.03.2018 20:49

Dohnalova krizovka na Bystřičce:
phpBB [video]
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Acom » ned 25.03.2018 20:58

Verejne dekuju Mirkovi za naplanovani paradnich mist. Kdyz mi ve ctvrtek vecer rekl, ze pujdeme na rz odry do nejakych esicek po startu a ze je to strasne do kopce tak jsem se ho snazil presvedcit aby jsme sli jinam. Nakonec jsem se vyplazil do krpalu jak prase a stalo to za to.

Dale bych rad uvedl, ze nejvic se mi nelibila jizda Kopeckeho. Je to nuda. Po kolejich jak na nakup. Malem jsem u jeho prujezdu dneska usnul. Vitez Monte Carlo a jede jak drevak na rohliky.

Moc se mi libili mladosi v R5 - Mares a Kopacek. Mladi vpred a tesim, ze ty stare krokodyly jako je Pech a vyse zmineny tovarni jezdec zacnou prohanet.

Cerny - rally je o financich ok beru. Presun do Fiesty je z dalsich nekoncepcnich kroku v jeho kariere. Je ho plny instagram, sauna, bazen, činkarna, kadernik ale kdyz sedne do auta tak je to nemastne neslane, bez nasazeni, proste nijake. Kazdopadne na instagramu vede a je dobre husty. Jeho vykony jsou spis ridke...

OuCi - pri komentovani na WRC se mi libil vic...

Jo Enka - to je jako kdyz se riti stehovaci trambus.

K sputezi. Trate super, 2 kila vstup ok, 4 km branny pochod do servisu budiz.

Takze dobre.

UPDATE: Nechodte ve Fulneku na obed
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Mates » ned 25.03.2018 21:41

S Kopeckým opravdu hrubě nesouhlasím...nevím, na jakých místech jsi teda byl, ale na mě zanechal Honza na letošní Valašce opravdu obrovský dojem. Obzvláště na druhé Bystřičce kousek po startu v těch pasážích na srdce držel nejvíce ze všech, i když už nemusel, přitom Ášín s Veibym se tahali o druhé místo, ale Kopecký u nás jednoznačně nejagresivnější a nejrychlejší průjezd podpořený dlouhým skokem...včera na první Lešné byl taktéž super a stejně i na dnešních druhých Hukvaldech, na rozdíl od jiných dokonce v poslední zatáčce RZ tahal ručku. Zas taková nuda to rozhodně nebyla, i když je možné, že Ášín jeho srážením proticutovacích zábran na někoho nechal větší dojem :)
Mates
S2000

Nový příspěvekod Acom » ned 25.03.2018 22:44

Karbonyl píše:Návštěva u Orsáků:

Obrázek

Vin Diesel?
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2