Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Příspěvekod PLuto » úte 31.07.2018 20:56

Kukynos píše:A proč zrušili?

Jo, to vědí jen oni...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod PLuto » úte 31.07.2018 20:57

PetrWRC píše:U Pluta se musí řekněme číst mezi řádky, takže čekám něco jako "zrušili start Nordgrena, ale ..." :twisted: A třeba taky ne

O žádném "ale" nevím, i když bych rád.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Gurun » úte 31.07.2018 21:08

Kukynos píše:A proč zrušili?

Z toho mi vychází, že přivezou někoho kvalitnějšího, kdo umí Sordovi zatopit, nebo se o to alespoň pokusí.
Gurun
A/5

Příspěvekod PetrWRC » úte 31.07.2018 21:39

Předpokládám, že Škoda bude chtít upozadit Sorda, takže nasadí alespoň dvě auta. Veiby bude rozjetý z Německa, celkový dojem od něj byl na asfaltu bych řekl doposud lepší než od Nordgrena, takže logickej krok by bylo nasadit jeho (i když rychlostí Sordovi konkurovat nejspíš nebude). A třeba pojede Nordgren ne pod hlavičkou ŠM (jen moje úvaha). Rovanperä kvůli datu výroby odpadá (jedině už zmiňovaná výjimka a nemyslim, že by dokázal stíhat - zatím ne, ještě má dost času). Tidemand nevím nevím, letos neodjel na asfaltu nic.

Že by ŠM sáhla mimo svojí už tak početnou sestavu nevěřím, Krestovo NEstartu nahrává to, že se letos nikde neukázal.
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Karbonyl » úte 31.07.2018 21:40

Anebo prostě nechtěli nasadit proti Sordovi někoho, kdo se a asfaltu teprv učí a dostal by za volantem souseda z Boleslavi od souseda z Nošovic velkou mlatu.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Karbonyl » úte 31.07.2018 21:42

Gurun píše:Z toho mi vychází, že přivezou někoho kvalitnějšího, kdo umí Sordovi zatopit, nebo se o to alespoň pokusí.

Myslím, že na toto nikoho lepšího než Kopeckého mít nemůžou. Spíš bych řekl, že budou chtít minimalizovat nežádoucí vedlejší efekty.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod PetrWRC » úte 31.07.2018 21:51

To Karbo: Je jasný, že druhýho Kopejdu nenajdou, tady jsou jasně rozdaný karty a je otázkou, jak blízko Sordo bude (taky to nakonec nemusí bejt tak blízko, jak se možná čeká, i když mám Sorda za špičku na asfaltu a velice vyrovnanýho jezdce - vlastně mu i přeju úspěch). Ale ono i jen tlak a i kdyby "být ten třetí a dýchat mu na záda" může udělat svoje a následně chybovat, prostě ho tim druhym autem vycukat - nemusí ta dvojka jet na vítězství.

Podle mě by byla chyba nasadit jen jedno auto, když i Hyundai na tom startu tolik záleželo, že si stáhlo jezdce z MS. Doma prostě Škodu nemůžou porazit, to by se Vošickým hodně dobře prodávalo.
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod PLuto » úte 31.07.2018 22:01

Podle mě je to taky celkem nelogický krok, ale opravdu to vypadá, že Škoda nasadí jen jedno auto, respektive jediného svého oficiálního pilota.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod PetrWRC » úte 31.07.2018 22:08

Za mě pokud budou chtít, aby se vlk nažral a koza zůstala celá, pak někdo další ze sestavy ŠM pojede, i kdyby se mělo jednat o auto od Weverse nebo třeba i Kresty. Pokud nebude stíhat, jel jako soukromník. Ale vysloveně poslat jenom Kopejdu bych bral jako čistej hazard, i když si myslim, že si pro vítězství pojede.
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod Miloš-V » úte 31.07.2018 22:15

Je to jenom o Kopeckém. Žádný hazard jet na jedno auto není. Kopecký Sorda porazí (sice Sordo je o něco 'lepší' jezdec - to myslím tak, že vyježděností z MS má navrch, ale neznalost specifických podmínek udělá svoje). Pokud Kopecký nedojede, nemá cenu si nic namlouvat, nikdo jiný než Kopecký ho stejně neporazí. Na to nikdo nemá.
Miloš-V
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2018