Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Nový příspěvekod Mates » pon 27.08.2018 19:34

ad. Mareš...na jeho ránu je informační embargo nebo co :?:
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 27.08.2018 20:26

Proč? Akorát to asi nikdo nenafotil ani nenatočil a nedal obratem na facebook nebo instagram.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 27.08.2018 20:52

Onboard Martina Prokopa s hudebním doprovodem osmiválce :)
phpBB [video]

Mimochodem čas cca 8 minut, což vůbec není špatné zvlášť na těch gumách.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod atomrally » pon 27.08.2018 21:17

phpBB [video]
atomrally
A/5

Nový příspěvekod PLuto » pon 27.08.2018 23:46

Haryk píše:kucí, Horčíkův čas na RZ2 je z říše vlhkejch snů, dal by parník i Kopejdovi ;)
mrkněte na to prosím, díky
https://rally-base.com/2018/xi-star-ral ... sGroupId=1

Jel o kolo míň.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » úte 28.08.2018 00:11

lubos píše:1. změna formátu souhlas,
2. ne však cestou "namačkání" RZ do dvou dnů,
3. pátek - proč nazývat divácky oblíbenou SSS opičárnou? Rally je pro lidi a a dnes i media, a v tomto prostoru se to dá uplatnit. Rozumím tomu, že jezdci ji nemají v oblibě - obrubníky, dnes i rozbité kostky, .. , ale to nemůže být omluvou pro takové hodnocení,
4. sobota, neděle - je to roztahané, ale ne časově; spíš prostorově - buď se budu pohybovat v části Slušovice, Rajnochovice, Semetín a nedám Kudlovice (nebo naopak); totéž je další den Halenkovice a Maják vs. Kašava. Snad úmyslem pořadatele je diváky v prostoru rozprostřít, ale potom je málo možností výběru u Kudlovic nebo Kašavy (v minulosti to tak nebylo; dalo se krátce přejet).,
5. už to tady bylo řečeno - po letech sqělá Barumka, u které dojem nepokazilo ani počasí a v přesýpání pořadí poslední den si každý mohl najít svého oblíbence/favorita a musel být spokojený,
6. a z čeho mám radost - letos bez incidentů (zranění, dlouhé přerušování, ..), takže harmonogram pěkně "odsýpal".

ad 3) Úplně bych netvrdil, že ji jezdci nemají v oblibě. Jasně, nelíbí se jim ježdění mezi obrubníky, ale městskou RZ si spousta závodníků oblíbila pro její atmosféru a jsou tací, kteří se do Zlína vracejí hlavně kvůli ní.
ad 4) Ono je to roztahané z více důvodů - nejen pro rozprostření diváků, ale také proto, že se kromě "klasické" Barumky jede i Star rally. A je potřeba udělat sekce tak, aby čelo závodu nedojelo poslední auta z prvního kola
ad 6) Ono to tak nevypadá, ale těch zastavení bylo letos celkem dost. A spousta malých a mnohdy i dost nestandardních problémů, takovýhle počet za poslední roky nepamatuju. Je skoro zázrak, že se všechny podařilo vyřešit 8-)
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » úte 28.08.2018 00:20

kondec píše:Je vidět že v místě kde šel ven Mareš a mělo problémy více lidí měl taky krizovku.

Spousta lidí tam měla krize, hodiny tam dělal např. i Pellier. Kromě Mareše tam bourala i Emma Falcón, aspoň měli kluci pěknou společnost ;)
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » úte 28.08.2018 01:35

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Gurun » úte 28.08.2018 06:49

Já chci především poděkovat pořadatelům za krásnou soutěž, kterou jsem jako divák tak vnímal. Letošní ročník, hlavně díky počasí měl neuvěřitelný náboj a zápletku. Přesto, že se mi soutěž jezdí za barákem, tak jsem kvůli tomu,že druhé Kudlovice se jeli až za tmy, zvolil 65 km vzdálené Rajnochovice a rozhodně jsem nelitoval. Nikdy jsem tam nebyl a velká spokojenost.
Neděle Halenkovice, úsek krátce po startu a člověk v úvodní zatáčce viděl věci v podání Pelliera a hlavně Štajfa.
Všude letos vládl klid o pořadatelech člověk ani nevěděl (snad oni ani o divácích) na sledování člověk bez větších zákazů mohl zvolit co chtěl a to počasí tomu pomohlo nejenom v dramatičnosti, ale hlavně v tom, že jsem neviděl snad jediného evidentně opilého člověka.
A jak jou tady nářky, že je ta soutěž strašně natáhnutá není. Mně nezajímá žádný doprovodný program, tak po projetí hlaního pole, jdeme na jídlo a pivo, tak nevím,že ani nějací historici či zelená auta jezdí. A mám klid pokecet s kamarádem, kterého vidím jednou ročně, takže nic neměnit!
Ještě jednou děkuji za nejlepší Barumku za poslední minimálně tři roky a přeji ji, stejně nevyzpitatelné počasí jak letos a pořadetelům ať se daří!
Gurun
A/5

Nový příspěvekod ppa » úte 28.08.2018 08:09

atomrally píše:
phpBB [video]

Chtěl bych se zeptat, ze které erzety a místa je skok v čase 4"49. Díky moc, PP
ppa
N/1

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2018