od Melmisek » úte 29.01.2019 10:38
Pěkný, první záběr je před obcí Ancelle, RZ 10/12, pár záběru je před cílem této RZ, videa se objevila už loni. Letos kousek po startu havaroval Evans, to byla snad jediná část na této RZ, která je ve stínu, potom ještě pár výjezdů z Ancelle na vrchol, kde fotí většina fotografů. Za roky, co se to jezdí v okolí GAP je to moje nejoblíbenější vesnice, dá se tam lyžovat, koukat na rally a přitom vše v krásné pochozí vzdálenosti. Na vrchol se dostanete lanovkou, kouknete na závody a šup na lyžích dolů- Vesnice je roztahaná, takže se i velké množství diváků rozptýlí.
Byl jsem ještě na RZ 3/6, kde mi první průjezd zrušili. Sjezd z obce La Piarre je hrozná palba, stejně jako úsek po startu. Střední pasáž vedla zase přes vrchol kopce, kde se držel sníh, kvůli stínu.
Letos bylo i celkem hodně lidí, hlavně obytek. Co mě opět utvrdilo v tom, že nemám rád Francouze, jsou policajti. Za rok se podívám na cca 5 světů a větší voly než jsou tam a v neměcku, jinde nenajdete. Přenáším 3 letý dítě přes cestu, kde vidím proti kopci cca 1,5km, že nic nejede, přeskočím pangejt, přecházím 3m silnici a v tom mě zastaví policajt, cosi na mě řve a tlačí mě zpět odkud jsem přišel. Celkem dost lidí tuhle situaci nepochopilo a policajta odměnili bučením a pískáním. Jsem z nich každoročně zklamanej.
...ŠkodaUltrasGang...