od Karbonyl » sob 04.05.2019 11:02
Talašovo vyjádření:
Bohužel jsem věděl že máme trochu pod váhu vozu, s posádkou, ne samotného vozu, ale jelikož jsme s Ondrou oba dva lehcí, tak se auto musí dovážit na správnou váhu auta s posádkou. Což jsme dodrželi v kvalifikaci a proto jsme se rozhodli naložit obě rezervy a natankovat hodně benzinu už před kvalifikací, aby bylo vše v pořádku. Bohužel jsem neodhaldl přejezdy z rz do servisu a benzinu nebylo tolik, kolik bychom potřebovali abychom měli správnou hmotnost. Takže bych se chtel opravdu hodně omluvit těm co ty zavody platí, mamce, taťkovi, Jürgenovi a sponzorům, protože tohle co jsem udělal byla veliká hloupost ode mne a ne od kluku kteří se obětovali a jeli se mnou na závody. Proto bych chtěl ríct, že to není chyba ani z jednoho z kluků, kteří byli se mnou na závodech, ale pouze moje a jenom moje. Chyba která by se stávat neměla a už se ani nestane. Taky mě mrzí, že jsem udělal ostudu v tom jak se má reprezentovat Česká republika a plně doufám, že od příšte se polepším a reprezentace bude lepší.