Rally Islas Canarias [ERC, ERCJ, ESP]

Re: Rally Islas Canarias [ERC, ERCJ, ESP]

Nový příspěvekod Haryk » ned 05.05.2019 16:18

mohl bych, ale nechci, si odpustit poznámku č. 2. na téma trapného komentáře, kterou jsem inkasoval ze strany jednoho ze zdejších akademiků: jaký že je score kozáčka a jeho dokončených soutěží? ;) odpověď samozřejmě znám a reakci, aspoň rozumnou, nečekám, měl na ní času dost dosud...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod PetrWRC » ned 05.05.2019 16:51

Já si ale tu poznámku neodpustim, jelikož pan Haryk to dává tak, jak se mu to hodí. Tehdy pan Haryk posměšným komentářem směrem k Lukyanukovi narážel na to, že "frantící maj našlápnuto dohnat a předehnat forda a škodovku v počtech vyrobenejch karoserií" - takže asi nejen já to pochopil tak, že jeho údery se rovnaj totální škodě na karoserii. To následně Karbo vyvrátil. Teď tim škrtnutím poškodil disk a zavěšení, rozhodně ne další karoserii ... ale rétorika se obratem změnila ze zničených karoserií na nedokončené soutěže - tady si ale lidi ještě pamatují a kdo ne, tak si to zrovna u paka Haryka raději dohledá, aby nás tady pak nevodil jak slepýho koně.

S čim ale souhlasim, že to neni zrovna příklad spolehlivýho jezdce, i když vloni to už vypadalo, že se srovnal.
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » ned 05.05.2019 17:12

PetrWRC, nehledal jsi úplně přesně, proto pomůžu, na moji poznámku:
Haryk píše:super, frantící maj našlápnuto dohnat a předehnat forda a škodovku v počtech vyrobenejch karoserií
jednu už vyrobili, takže úplně mimo to nebylo

byla reakce:
Mirek Fric píše:To byl hodně trapný komentář, protože půlka českého mistráku bourá častěji. A to přitom jedou o hodně pomaleji...
což nebylo doloženo ani po opakovaný žádosti ničím ;)
a mimochodem, jsem poslední, kdo by rád viděl jakýkoli rozbitý auto, jen nechápu nadšení z toho zahazovače šancí a aut...

PetrWRC píše:tady si ale lidi ještě pamatují a kdo ne, tak si to zrovna u paka Haryka raději dohledá
toto je doufám překlep, že?
Haryk
N/4

Nový příspěvekod PetrWRC » ned 05.05.2019 17:49

No, hledal jsem naprosto přesně a tu poznámku jsem kompletně odcitoval - proto ty uvozovky. Důležitej je taky sled, ta poznámka padla po zvěřejnění plánů na sezonu ještě před tim úderem na Azorech - debatovalo se ale o tom, co bylo, ne co možná bude (i když karoserie na Azorech se do krámu teď hodí). Co mě ale zarazilo je změna z "vyrobenejch karoserií" na dnešní "nedokončené soutěže - resp. dokončené", kdy tentokrát to poškození nebylo zdaleka tak velký.

Já se s Tebou nepřu ohledně toho, že je super spolehlivej, z mýho pohledu je opak pravdou, ale cejtim tam takovou trochu škodolibost a skoro bych dal ruku do ohně za to, že důvodem je jeho národnost - to už si musí pan Haryk sáhnout do svědomí sám.

Zahazovač aut :) Viděl jsi jeho loňské výsledky? Azory vítězství, Kanáry vítězství, Acropolis 21. po poškození kola, Kypr havárie (z průběžně prvního místa), Rally di Roma vítězství, Barum druhé místo a Polsko havárie (z těsně druhého místa) - celkově titul mistra Evropy. Je to takový styl věnec nebo kotrmelec, ale takových už tu bylo.

A ano, sice to vypadá lišásky, ale "n" a "k" je kousek od sebe a nebyl v tom úmysl :)
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Walach » ned 05.05.2019 18:47

Dej do placu prosím ještě nějakou analýzu Petrova výkonu po odjetí celé soutěže, včetně toho na čem dále zapracovat, co radíš k mediální prezentaci, příp. do jaké míry (ne)byla naplněna očekávání. 8-)
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Haryk » pon 06.05.2019 06:49

PetrWRC píše:A ano, sice to vypadá lišásky, ale "n" a "k" je kousek od sebe a nebyl v tom úmysl :)
:P ale jinak roztomilej překlep ;)
Haryk
N/4

Nový příspěvekod PLuto » pon 06.05.2019 15:33

phpBB [video]
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » stř 08.05.2019 23:48

phpBB [video]
PLuto