Trocha (kýbl) adrenalinu s Mirou Jakešem na Malontech
Walach píše:Jestli to na přejezdu zahodíš a vytáhne tě civilka, nebo traktor, je to podle mě pořád cizí pomoc (ať už se to v případě pana Černého na Krumlově stalo, nebo nestalo).
Při MČR 2019 (vozy dle čl.. 4.3.2.2 ZU) je povoleno použití pneu dle FIA 2012, 2013-2018. Ruční řezání pneumatik je povoleno. Každá chemická a / nebo mechanická úprava pneumatik je zakázána. Každé zařízení pro ohřev pneumatik jednou namontovaných na ráfku je zakázáno. Nenamontované i namontované pneumatiky na ráfku je povoleno udržovat v prostoru s teplotou do 35° C.
Při MČR 2019 (vozy dle čl.. 4.3.2.2 ZU) je povoleno použití pneu dle FIA 2012, 2013-2018. Ruční řezání pneumatik je povoleno. Každá chemická a / nebo mechanická úprava pneumatik je zakázána. Každé zařízení pro ohřev pneumatik jednou namontovaných na ráfku je zakázáno. Nenamontované i namontované pneumatiky na ráfku je povoleno udržovat v prostoru s teplotou do 35° C.
Walach píše:A to tak je odjakživa, či nějaká novinka? Jen mě zajímá zda jsem řádů neznalý dlouhodobě, nebo pouze krátkodobě.
Karbonyl píše:Jsem v té debatě zapomněl na Bulletin č. 1, kde se to ohřívání pro ruší![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků