Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Příspěvekod PLuto » ned 04.08.2019 13:02

ZAVODY píše:Chtěl bych se zeptat Karbonyla nebo někoho z redakce 1 . proč nefungují výsledky na autosportu Český republiky i sprintů za rok 2019 v rallye .Nakonci roku se to už nepotřebuje , ale třeba ted před Barumkou by to bylo dobrý vědět jak pro lidi tak pro posádky při složitém bodování ( například jak poznám zdali posádka druhý den v etapě vyhrála ne celkově , koneční výsledky jsou jasný a zařadit další body za etapy ) . Nejedná se mi o špičku ale všechny třídy , zatím tam stále máte 2018 což není aktualní a to mě mrzí a přitom autosport je oficialní internet jezdců při závodech a chtěli by vědět o co mají bojovat i lidi to zajímá

To je moje chyba a naplno se k tomu přiznávám. Vždycky se snažím dělat bodování poctivě, tzn. neopisovat odnikud z "oficiálního zdroje", ale snažím se to dělat sám a až pak kontroluju s ostatními a hledám, kdo má co špatně. Udělat bodování ze soutěže zabere pár desítek minut času a je potřeba na to mít správnou náladu, přehrabovat se v číslech. Při angažmá u Eurosportu přibylo trochu víc práce a jednoduše nestíhám všechno zvládat. Proto je bodování momentálně odsunuté na vedlejší kolej, jednoduše nestíhám...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod PLuto » ned 04.08.2019 13:05

Giro píše:Opravdu jen jedna až dvě Fiesty? Myslím, že Pech je jasný. To nepojede nikdo další z Českých (Hanák, Kurka, Zabloudil) ani nikdo ze zahraničí (tam asi připadají v úvahu Neubauer, Mayr-Melnhof, Kasperczyk).

Ze zmíněných jezdců (kromě Pecha) nikdo na Barumce nepojede.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod PLuto » ned 04.08.2019 13:08

27sochy27 píše:Pluto nechceš aspoň říct kolik vozu r5 se přihlásilo? :)

Míň než vloni
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod PLuto » ned 04.08.2019 14:11

A můžu teda definitivně potvrdit, že letos se Hyundai Motorsport ve Zlíně nepředstaví.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod PLuto » ned 04.08.2019 14:19

Obrázek
Obrázek
Obrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod gonzo » ned 04.08.2019 17:15

Stratieva jede?
gonzo
N/3

Příspěvekod PLuto » ned 04.08.2019 17:32

Snad jo. Kdyby ses podíval na facebook, tak bys viděl, že se snaží dát dohromady budget. A kdybys měl zájem ji podpořit, tak nabízí fanouškovské tričko...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod kondec » ned 04.08.2019 17:37

ZAVODY píše:1 . proč nefungují výsledky na autosportu Český republiky i sprintů za rok 2019 v rallye .Nakonci roku se to už nepotřebuje , ale třeba ted před Barumkou by to bylo dobrý vědět jak pro lidi tak pro posádky při složitém bodování ...

Pluto: To je moje chyba a naplno se k tomu přiznávám ...

Na stránkách Autoklubu výsledky fungují docela aktuálně a oficiálně, tak mi uniká smysl toho, proč by to měl Petr přepočítávat ručně, i když si to vždy pro sebe dělával.
kondec
N/1

Příspěvekod PetrWRC » ned 04.08.2019 20:19

PLuto píše:A můžu teda definitivně potvrdit, že letos se Hyundai Motorsport ve Zlíně nepředstaví.

Asi se dá předpokládat, že tohle letos zastřeší Hyundai Czech Racing
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod ZAVODY » ned 04.08.2019 20:36

PLUTO děkuji nic se neděje někde to najdu a Kondec - já myslel když je tam ta položka na autosportu VÝSLEDKY , že se během roku dozvím jak kdo jede nejen u nás ale i v cizině , český mistrák snad tam najdu včetně sprintů na AUTOKLUBU jak tady někdo píše ( mohl by tam být třeba jen odkaz na výsledky autoklubu když nejsou zde a bylo by to lepší , plno lidí to ani neví včetně mě jak změnil autoklub stránky kde to je , nedá se tam nic najít ) a co svět evropu taky tam najdu ? Nepochopil jsem proč by si dělal jen výsledky pro sebe a na veřejných stránkách a já myslel , že je autosport oficialní vývěska pro jezdce a diváky nebo se pletu ? Doma si výsledky nespočteš . Určitý lidi zajímají výsledky víc než být na závodech .
ZAVODY
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2019