Bohemka ode mě:
Tím ale dozvuky Bohemie neskončily. Na základě četných dotazů se „Vlčák“ na facebooku rozhodl vyjádřit k jednomu z ožehavých témat současného českého rallysportu: „Bayern Mnichov ani FC Arsenal by na zápas do Horní Dolní nepřijeli a jestli ano, tak v rámci exhibice a bylo by jim v daný moment úplně jedno, jestli tým prohraje, nebo vyhraje. Exhibici, kterou s námi soukromníky v národním „mistráku“ hraje tovární tým, ať už z hlediska rozpočtu, ujetých testovacích kilometrů nebo angažování mistra světa a Evropy, je k zamyšlení. Za rozumné bych považoval, kdyby tovární tým angažoval a podporoval někoho z mladých talentů u nás. Za těchto okolností bych jeho účast v národním „mistráku“ chápal. Další věcí, která se mi hrubě nelíbí, je testování továrního týmu na současných tratích našich soutěží. Tato data se bezesporu velice hodí o pár měsíců později, kdy tudy vede rychlostní zkouška. Když přihlédnu ke vzpomínaným okolnostem, tak mi Václav Pech a Jari Huttunen udělali obrovskou radost a upřímně jim gratuluji,“ dodal Martin Vlček.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník