kondec píše:Jenom letmo jsem se dnes mrknul na oficiální stránku rally. Moc nerozumím tomu, že 3 dny před uzávěrkou přihlášek není v seznamu nikdo. To všichni čekají na zítřek a definitivní stanovisko zda se jede nebo jenom nefunguje zobrazování přihlášených?
Martine, uzávěrku vidím až 16.3, možná ji posunuli. Shodou okolností jsem se bavil včera s jedním mitfárou z posádky, která se obvykle přihlašuje jako jedna z prvních, a potvrdil mi, že čeká na dnešek. Takže se fakt asi zatím nikdo nepřihlásil. A plně souhlasím s Walachem, že závodit v této situaci by bylo poněkud bezohledné. Něco jiného je sport se všemi restrikcemi a testováním v uzavřeném prostoru a něco jiného mezi vesnicemi. Představa, že v pondělí (22.3) v tom lepším případě přestanou platit restrikce stran pohybu a hned ve čtvrtek začne najíždění 80-100 posádek (x 2 průjezdy) s espézetkami bůhví odkud, začnou se sázet antikaty, rozvážet balíky na retardéry a v sobotu zase zavře lidi ve vesnicích rally, tak to mi přijde absurdní ...