Kowax Valašská Rally ValMez [MČR, ERT]

Re: Kowax Valašská Rally ValMez [MČR, ERT]

Příspěvekod gonzo » sob 13.03.2021 09:21

Tak Autoklub to zveřejnil v úterý.. V den rozhodnutí o Valašce.
gonzo
N/3

Příspěvekod mkein » sob 13.03.2021 09:49

...ono je nová doba a páni podnikavci ( úmyslně nebudu psát podnikatelé), mezi které řadím i p.Tomaštíka se rychle přispůsobují novým podmínkám...svého času přitáhl do rallysportu spoustu komediantských celebrit III.kategorie, ale jo proč ne, sice bychom mohli polemizovat o tom, že nemalé prachy se mohli využít pro talenty bez tatínků ale ono taková Olina je to určitě milá holka, sice sprostá jak dlaždič....je to na komerční bázi, a mě to může být jedno, alespoń si můžu při jejich průjezdech odskočit na WC...
..jedno mi to ale není nyní, odvádím dańě jako valná většina z nás a ted přihlížím tomu, jak moje prachy slouží podnikavcům...přispívám na michelinské restaurace kuchařských pseudocelebrit, na nájmy kvelbů na Pařížské kde paní premiérová nakupuje kužuche a kabelke a nově i na byznys p.Tomaštíka..
....všechno to má společného jmenovatele, zainteresování se pokládají do rolí mesiášů, kteřým v nelehké době jde v tomto případě jen o sport a jaksi takně mlčí o tom, že rizika podnikatelského byznysu a zisk jim uhradí nově dańový poplatníci.. byznys bez rizika....ani jsem nevěděl, že Valaška je významou mezinárodní sportovní události, tedy v žádosti pro agenturu p.Hniličky...tak tedy přispěl jsem jako zbytek ovcí p.Tomaštíkovi na jeho velepodnik a šel bych se tedy jako fanoušek rád podívat na trať...tak do riti, na samý koniec, divake nejsú žádané, okrese zavreté a všady zákaze..Valašska se ale pojede, je tu mezinarodny vyznam potvrdený agenturou pána Hniličky, všetko na státne útraty zbytok doplatia závodnike, ty majů peńazí něúrekom a loni ušetrily...
mkein
Rally škola

Příspěvekod pelikan » sob 13.03.2021 10:16

Honzo mě opravdu nepřijde to vyjádření autoklubu jako moc předem. Kolik lidí z nás tady, tedy hodně často, ne insiderů vědělo, že kdy se o Valašsce rozhodne? Myslím, že hodně. Ale on pan Šťovíček měl spíš starost jestli se bude konat valná hromada olympijského výboru na jehož předsedu poslal kandidaturu a byla mu věrolomně neumožněna.
Já to stanovisko autoklubu chápu a dokonce s ním i souhlasím ve smyslu toho zdravotnického odůvodnění.
pelikan
N/2

Příspěvekod Disco Stu » sob 13.03.2021 10:54

Facebook je zase plny hejtu na autoklub, ale ten doporucuje, nic nezakazuje. Ale ja s nim nemuzu nesouhlasit, rally neni fotbal a zamestnavat v teto chvili zravnotnicky system takovouto akci je nemoralni, stejne jako je nemoralni v dobe zakazu opustit obec pustit lidi pres celou republiku. CEsko je s covidem dost v haji, to vime vsichni, stejne jako zeza to muze v orvni rade nase skvela vlada. Soucasny stav nebavi nikoho, bouzel neni jina moznost nez zatnout zuby a prezit to. Ne covid, ale babise. Vcera se kvuli nemu zastrelil pred ministerstvem chlap, je to cin srovnatelny s Palachem, media mlci. Uz chapete, kde jsme? Tak at si prosim vsichni rallymani vyndaji hlavy z *****, rally opravdu nejsou pupek sveta, cesky narod ted potrebuje resit uplne jine veci.
Disco Stu
N/1

Příspěvekod MrKenneth » sob 13.03.2021 16:31

To je podle mě ten problém, oni nezakazují, oni doporučují... Reálně od toho dávají ruce zpět, kdyby se to posralo, zároveň podle další tiskovky ale valašku podporují, takže pokud vše vyjde podle plánu, můžou se plácat po zádech jak to skvěle zvládli a jak jdou příkladem pro všechny ostatní sporty na celém světě. Zdá se mi, jak kdyby si vypůjčili Máru Prchala, pro autoklub je to win-win, a pokud se něco posere, můžou v tom Tomaštíka pořádně vymáchat, protože oni přece doporučili to nekonat... Fakt se mi takový přístup nelíbí a jak to sleduji na internetu, asi nejsem sám (i když to klidně může být jenom hlasitá menšina).
MrKenneth
N/1

Příspěvekod PLuto » sob 13.03.2021 18:17

Hlavně Autoklubu opět zklamala komunikace vůči veřejnosti. O tom, že nedoporučují pořádání akcí ve stavu nouze rozhodli už dřív, ale vydávají to až teď, s křížkem po funuse...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Příspěvekod mkein » sob 13.03.2021 19:07

..komunikace AČR je zástupný problém a má za účel odvézt pozornost od šílenosti která je už hotovou věcí bez ohledu na vývoj..
rekapitulace faktů:
- Valašská rally s.r.o., 100% vlastněná p.Tomaštíkem má všechny potřebná povolení, vč. schválení ZÚ, zbytek se dořeší dodatky jak je zvykem

-tady ovšem pohádka o charakterním princi Jaroslavovi zároveń končí, ptáte se proč????

-víte že Hniličkova NSA přispěla dotací v řádu šeti nul, jedná se přeci o významnou událost mezinárodního významu, takže jo, počínaje PCR testy pro ansábl, od maršálů po komisaře, vše hrazeno ze státního rozpočtu, zbytek po zaplacení paušálních nákladů bude ,,vývar "...už pouze tyto prachy přispějí k ziskovosti podniku, samo plus vlezné posádek a sponzorů...teste si ale posádky zaplatí za svoje,že

-takže je to boží kšeft bez rizika prodělku na úkor nás všech, a povolení MZ???

-stejní úředníci co jeden den zakazují jídelny ve firmách aby je druhý den povolili se podobným způsobem vyjadřují i k povolení podniku rally...podmínky??? teste, růška a bez divákou, samo vše umocněcněné neznalostí problematiky a doporučením pána charakterného Hniličky, přes to už nejede vlak...jak to bude v praxi nikdo neřeší, princ Jaroslav z povolení zveřejní co se mu hodí a pohádky je konec... rally se pojede za každou cenu, vracet milionové dotace kdyby se neuskutečnila, to nigdy, nigdy !!!! nebo není ???

Zcela upřimě se mi chce z podnikání p.Tomaštíka blít, za účelem zisku a na základě vyjímek pouze pro vyvolené zasponzorován 100% státem, resp. dańovými poplatníky....ovce se k této úvaze nedostanou, resp. jim stačí status nepřítele a bojovníka Jaroslava....vždyt je to tak krásný příběh....
mkein
Rally škola

Příspěvekod pelikan » sob 13.03.2021 19:58

A o co v tvých příspěvcích jde? Kazatel mistr Jan Hus? Jsi překvapený, že dotace tečou do soukromých rukou? Vítej v reálném světě ;)
pelikan
N/2

Příspěvekod MrKenneth » sob 13.03.2021 20:05

Děkujeme za názor a posíláme alobalovou čepici.
MrKenneth
N/1

Příspěvekod mkein » sob 13.03.2021 20:54

Pelikan: ...zapomělil se na mesiáše, ale neboj nechci spasit svět ani nejsem přehnaný moralista... jak jsem psal už v minulých příspěvcích, pokud je to komerční báze, je mi to šumák...sere mě pokrytecví p.Tomaštíka, hloupost ovcí, co mu tleskají aniž by znali realitu a souvislosti novýého levelu co se tu implantuje do rally...to má být jako budoucí etalon pro soutěže, stát zadotuje ze 100% a divák, platící ovce je nežádoucí ???
..jako úplně v klidu, já vím že i minulosti tu bylo přikladně GP Brna, naprostá zhovadilost, nemluvě o Barumce ....jenže tato mutace NSA je natolik zrůdná, že se s tím prostě nehodlám smířit...a vzkaz p.Tomaštíkovi, kdyby to tu četl? ...uvidíme se na trati, svou část jsem si zaplatil jako dańový poplatník a když mě budou chtít PCR testovaní maršálové vyvést, budu volat TV H@vna a rozkryju celý systém za jakých se Valaška jede...že to zní jako slova psychopata, no možná, hlavně že na Valašce bude svět v pořádku a hyperkorektní ..blicí smajlík chybí..
mkein
Rally škola

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2021