Petře, je čas tuto debatu ukončit. Ty sis jistý, že si odevzdával po technické správnou startovní listinu, a já jsem si jistý, že část soboty visela na stránkách soutěže na její oficiální vývěsce startovka sprintu i s TT v rámci P2+. Ostatně ti kluci na ewrc-results to berou z oficiálních zdrojů. Že se to potom zpětně opravuje, to už je jiná.
Ale teď není podstatné se přít, jestli máš pravdu ty nebo já nebo oba (naše tvrzení se úplně nevylučují, na té vývěsce mohlo být něco neaktuálního, co se pak změnilo), to je marginálie.
Podstatou moji prvotní reakce na tvé tvrzení, že se jezdci neumí přihlašovat a dělají zmatky, byla ta, že část těch zmatků vytváří jezdci a část následně of. činovníci, kteří by měli vydávat správné výsledky, startovní listiny apod. A na řadě příkladů z blízké i dřívější minulosti jsem se tě snažil o tom přesvědčit. Že řada jezdců nezná pořádně řády, o tom jsme se bavili. Však se jim to kolikrát vymstilo a zaplatili za to. Pak je tu ale ta druhá strana, kde se za chyby neplatí (nebo aspoň o to nevím)