Karbonyl píše:To bezpochyby, nicméně ten třídenní formát se jede hlavně kvůli dlouhodobému přání velké části historického pole, tak teď se dočkali
Tak aby jsme se dočkali i někoho v cíli.

Karbonyl píše:To bezpochyby, nicméně ten třídenní formát se jede hlavně kvůli dlouhodobému přání velké části historického pole, tak teď se dočkali
Dusle1 píše:Kondec: tak samozřejmě, že zase něco najdeme, nicméně v takové kvalitě to bude těžké. Celkově takové úseky se na Barumce hledají obtížně..mně jde o to, že posunutím startu se vyřeší jen těch pár set metrů, protože po ten mostek, kde začíná nový asfalt, to stejně budete opravovat, jak jste psal níže. A nechce se mně věřit, že by pro těch pár set metrů oprav (i když podle mě zcela zbytečných, protože tam už toho není moc co spravovat) musela Barumka zkrachovat.
Pepé píše:Dusle 1 na Barumce je standart znehodnotit jakékoli místo , kde by mohl vzniknout problém pro pořadatele. To je jako , když se ve Vlčkové jel skok, tak tam nacpali balíky slámy aby to bylo pomalejší, myslím si , že to co píše Karbonyl je chabá výmluva - určitě by se to dalo strouhnout někde jinde.
Pepé píše:Dusle 1 na Barumce je standart znehodnotit jakékoli místo , kde by mohl vzniknout problém pro pořadatele. To je jako , když se ve Vlčkové jel skok, tak tam nacpali balíky slámy aby to bylo pomalejší, myslím si , že to co píše Karbonyl je chabá výmluva - určitě by se to dalo strouhnout někde jinde.
PLuto píše:Ale třeba takový Csomos určitě nepřijede. Nějaká chytrá hlava v Maďarsku totiž dala odloženou Vertes Rallye na stejný termín, jako je Barumka. Možná kvůli tomu, aby tam nemohl Kopecký? A protože Miklós jede v Maďarsku o titul, tak je logické, že pojede tam... Stejný problém je s termínovou kolizí ve Švédsku a Estonsku...
Karbonyl píše:6. v rámci tradice by mohl otestovat jako předjezdec Fabii Rally2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků