Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [FIA ERC, MČR] + Star Rally Histo

Nový příspěvekod PetrWRC » úte 10.08.2021 20:48

Mě to vlastně nijak nevadí - pro mě je důležitý datum zveřejnění a jestli byla uzávěrka přihlášených před tejdnem, tak to je pro mě jako pro fanouška jen administrativní datum, který pro mě vůbec nic neřeší.

A určitě to funguje jako nějakej okamžik, na kterej se asi dost lidí těší ... dá se okolo toho donekonečna debatovat, spekulovat, PLuto nás tady může tahat za vejra a nakonec zase budeme nejspíš spokojený, i když letos to je asi opravdu otazník i vzhledem k opatřením co jsou směrem ze zahraničí sem k nám.

Já mám v hlavě dvě jména, který bych rád viděl a možná bude trochu zklamání, když se neukážou, ale celkově bude určitě na co koukat.
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod lubos » úte 10.08.2021 20:52

PetrWRC píše:Mě to vlastně nijak nevadí - pro mě je důležitý datum zveřejnění a jestli byla uzávěrka přihlášených před tejdnem, tak to je pro mě jako pro fanouška jen administrativní datum, který pro mě vůbec nic neřeší.

A určitě to funguje jako nějakej okamžik, na kterej se asi dost lidí těší ... dá se okolo toho donekonečna debatovat, spekulovat, PLuto nás tady může tahat za vejra a nakonec zase budeme nejspíš spokojený, i když letos to je asi opravdu otazník i vzhledem k opatřením co jsou směrem ze zahraničí sem k nám.

Já mám v hlavě dvě jména, který bych rád viděl a možná bude trochu zklamání, když se neukážou, ale celkově bude určitě na co koukat.

Obecně vzato, máš recht. Většina z nás se na BCRZ těší, ať je startovka jakákoliv.
lubos
A/5

Nový příspěvekod Sabelt » úte 10.08.2021 21:46

I kdyz je to letos 50ta barumka navzdy budu vzpominat na tu lonskou ... A ta bude to ... Pamatujes jak sme tu mohli videt nove wrco a v nem Sorda ... Ach jo to byly casy .... :D R5 bez jezdcu bude jako vzdy hodne to se nebojim ale tech fakt top pocitam tak 5 a neco jako Tanak coz me fakt nadchlo kdyz sem uvidel startovku a neprovalilo se to dopredu jak Sordo to uz se vedelo ... Ale letos cekam ze nad startovkou zazni jen .. hm ... A co se tyka prubehu rally bude to jen klasicky o tom jestli kopecky ujede o parnik
Sabelt
N/1

Nový příspěvekod PLuto » úte 10.08.2021 22:10

lubos píše:Ale to není o nadrženosti. Proč dělat tajnosti s tím, že se přihlásili tito jezdci - na jiných soutěžích to lze totiž "zjistit" online. V tomto případě OPRAVDU nerozumím oněm TAJNOSTEM. Takto se chová jen ten, který dělá šméčko. A to URČITĚ není případ hochů z Hornomlýnské; takže proč takhle??

Protože jsou někteří jezdci/týmy, které chtějí svůj start (jiný design či cokoliv podobného) oznámit sami ve svojí tiskové zprávě nebo vlastní tiskové konferenci. Taková je praxe posledních let, kdy jim toto umožňujeme - je jasně dané datum, kdy bude seznam zveřejněný a do té doby je na nich, pokud mají zájem, aby si to zpropagovali.

A ono občas i na těch soutěžích to "online" není zase tak online a ne vždycky se tam všichni zobrazují, když podají přihlášku.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PetrWRC » úte 10.08.2021 22:19

Mě by Sordo stačil i v tý R5, tim ale neřikám, že bych ho v tom WRC rád neviděl ... ale to bude muset bejt někdy jindy a jinde :)

Ze zájmu jsem si pročetl loňskou Barumku tady ve fóru a ke štěstí mi vlastně chybí jen to, aby sem někoho poslal M-Sport (čti Fourmauxe) ... zase na druhou stranu, co by tady hledal, zatim letos nikde nikdo od nich nebyl, tak proč by to mělo bejt zrovna tady?
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » stř 11.08.2021 02:02

PetrWRC píše:Mě by Sordo stačil i v tý R5, tim ale neřikám, že bych ho v tom WRC rád neviděl ... ale to bude muset bejt někdy jindy a jinde :)

Ze zájmu jsem si pročetl loňskou Barumku tady ve fóru a ke štěstí mi vlastně chybí jen to, aby sem někoho poslal M-Sport (čti Fourmauxe) ... zase na druhou stranu, co by tady hledal, zatim letos nikde nikdo od nich nebyl, tak proč by to mělo bejt zrovna tady?

Tak on původní plán M-Sportu byl stejný jako vloni, nasadit Fourmauxe na prvních dvou-třech závodech (Azory, Fafe a obhajoba na Kanárech) a podle vývoje v šampionátu rozhodnout, jestli bude pokračovat nebo ne. Ale zrušení prvních dvou soutěží, přesunutí Kanárů nakonec a rozjetí projektu ve WRC nakonec plány změnily...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » stř 11.08.2021 02:10

Sabelt píše:I kdyz je to letos 50ta barumka navzdy budu vzpominat na tu lonskou ... A ta bude to ... Pamatujes jak sme tu mohli videt nove wrco a v nem Sorda ... Ach jo to byly casy .... :D R5 bez jezdcu bude jako vzdy hodne to se nebojim ale tech fakt top pocitam tak 5 a neco jako Tanak coz me fakt nadchlo kdyz sem uvidel startovku a neprovalilo se to dopredu jak Sordo to uz se vedelo ... Ale letos cekam ze nad startovkou zazni jen .. hm ... A co se tyka prubehu rally bude to jen klasicky o tom jestli kopecky ujede o parnik

Ono jde i o to, že ne všichni mají budget na všech osm závodů, ale třeba jen na čtyři nebo na šest. A podle toho si pak závody vybírají. A Barumka má pověst, že je tu kvalitní pole a těžko se dostává na body, takže je to jeden ze závodů, který si někteří škrtají. Navíc je velkou nevýhodou, že se ve stejném termínu jede šampionát v Maďarsku, Švédsku a Estonsku. A týden předtím se jede německý a španělský mistrák. Řada jezdců kombinuje ME s národními šampionáty a při termínové kolizi si musí vybart. Takto jsme třeba přišli o španělské Suzuky v ERC2. Protože ti by museli hned po dokončení soutěže v neděli rovnou naložit auta do kamionu a vyrazit napříč celou Evropou, aby sem stihli dorazit na přejímky. Bez testu a s rizikem, že se něco stane na španělském závodě nebo po cestě, tak se rozhodli radši cestu do České republiky nepodniknout.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Fyldacz » stř 11.08.2021 07:38

Chtěl jsem se zeptat, jak to vypadá s Breenem? Slyšel jsem že se v MRF pohádal s vedením a jeho start na barumce není jistý.
Fyldacz
Rally škola

Nový příspěvekod -mira- » stř 11.08.2021 14:41

S Breenem jsem počítal jako s jedním z mála zahraničních es. Pluto? Pls naznač.
-mira-
N/1

Nový příspěvekod šlomil » čtv 12.08.2021 21:18

RZ Haleny start u studánky pod Žlutavama a cíl z Halen dolů v serpentinách
šlomil
N/1

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2021