Dlouho předlouho jsem tu nepřispíval,ale poctivě to několik let četl.
Celkově si myslím, že před pořadateli poté co jim vládní nesmyslné restrikce házeli klacky pod nohy se dá dát jen klobouk dolů...
A měl bychom být rádi za každého zahraničního jezdce co sem přijel.
Jak tu kdosi kritizoval cenu vstupenek, tak by si měl vyjet na světák a podívat se kolik tam stojí vstupné. Proti tomu je Barum Rally za totální almužnu.
Letošní rally Estonia:
Rally passes are priced at 79 euros for adults and 19 euros for children aged 7-12. Children up to the age of seven years are free.
Tzn. chceš se tam jet podívat ? Dáš 2000 Kč za vstupné a ani nemrkneš... Tzn. chceš mít z Barumky WRC sampionat ? Dáš pak takové vstupné hm ???
Pořadatelé všude, kde jsem byl slušní a v pohodě, jediný kdo dělal problémy, jsou nažraní diváci, kdy jsem osobně jednoho takového držel, aby nevletěl do trati na superspeciálce,
kdy mu jaksi nedocházelo v deliriu, že jezdí auta

Naštěstí se odkutálel dál mimo trat , když byla větší pauza mezi auty...
Ad ty Slušovice, tam jsem byl a opravdu můžu potvrdit, že lidi byli směrováni,aby parkovali před kruháčem u fotbalového stadionu , místo, aby je pustili na dostihovku, která byla skoro prázdná.
Ale dirigovali si to tam policajti a né pořadatelé. Tady bych viděl hlavní problém, tam totiž by musel někdo přemýšlet a to jim ne vždycky jde na první dobrou...