Dusle1 píše:3hodiny čekat na startovní číslo 76, to mně snad nikdo nemůže uvěřit..
Já ti to Dušane věřím, čekal jsem na něj v první servisní zóně, v cíli dne už jsem to nedal ...

Dusle1 píše:3hodiny čekat na startovní číslo 76, to mně snad nikdo nemůže uvěřit..
dalva píše:Semetín Start 17.06 Příjezd Václava Pecha v cca 19:56 "dobře to tam děláte" Opravdu hrůza a děs.Asi za to nemůžete v plné výši,ale je to opravdu velký opruz.Hlavně je to hodně nebezpečné kvůli pohybu diváků na trati kteří si myslí že už asi nic nepojede.
Standardní čas by měl vycházet na cca 1:45 hod ,ale ta hodina navíc je prosím co za guláš?
Před powerstage je regroup, kde se pořadí prohází pro TV přenos.Tomáš píše:Jsem zvědavý, jak si s tím poradí režie ERC+ ...
Tomáš píše:Ano, přesně tak Gonzo. Hlavní časoměřič Ota Berka to tak dělal i v minulých ročních, možná aby se mu to v sestavách nepletlo. Odstoupené posádky v národním poli budou mít uváděné časy za nedokončené RZ + 10 min., ale v konečných výsledcích MČR budou vyloučené z bodování za celou rally (pouze body za jednotlivé dny).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník