Za mě z diváckého hlediska taktéž velmi pěkný závod, dostupné a hezké RZ, přejezdy sice pro posádky asi o ničem, ale zas, díky tomu se natáhne harmonogram a stíháš v klidu přejíždět a dávat více RZ
ale teda ta kolona byla opravdu mazec, člověk musel hodně googlit, aby se jí dokázal vyhnout (posádky pochopitelně těžko). RZ-ty moc pěkné, každý si tam našel to svoje, tím, že byly navíc polookruhovky, tak jsi stíhal i docela dost průjezdů, traťáci klasicky polští, takže v diváckých místech občas až moc vyhroceno (i s policajty), ale kousek dál úplně na pohodu a klid. Vypáskováno slušně, příjezdovky taky většinou od hlavních cest a po troše chůze dobrý, onboardy dával pořadatel k dispozici dostatečně dopředu za aktuálních podmínek, takže sis teoreticky mohl v klidu vybírat i místa, jediné negativum (divácky) bylo obrovské množství anticutů. Já jak mám rád rychlé úseky s cutem a z Rzeszowa jsem byl zvyklý, že jich bylo strašně moc, tak tady úplné minimum. I domácí startovní pole poměrně pestré, v historicích pěkná auta, vydržel jsem až do konce, počasí taky dost přálo, pohodová a dobrá nálada. Akorát pokud si někdo potrpí na stánky a občerstvení, tak jsem za celou sobotu nenarazil na žádný, a i když se diváckým místům velmi vyhýbám, tak většinou jsem do nějakého dojel a potom šel po směru/proti směru RZ, takže bych o ně nejspíš zavadil.