Admiral Rally Vyškov 2009 [MČR-S, MČR HA, PČR]

Re: Böttcher Rally Vyškov 2009 [MČR-S, MČR HA, PČR]

Nový příspěvekod Haryk » stř 25.02.2009 02:51

Problém je v tom, že někdo lže, vymejšlí si, zneužívá své převahy a zbaběle se schovává za druhýho. Ten někdo je odpovědný za řízení sportu u nás. Vše ostatní věc vedlejší.
PLuto píše:Problém je v tom, že téměř všechny sprintové soutěže si podali termín na podzim.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod -xp- » stř 25.02.2009 08:54

PLuto píše: Já osobně bych zvolil jinou variantu. Sezval bych všechny pořadatele sprintů někam do salonku, předložil jim data velkých soutěží (které mají celkem logicky prioritu) a ať se sami mezi sebou dohodnou na podobě kalendáře. To by byla řežba...
Pokud bych z toho, co píšeš, vybral racionální podstatu, myšlenku, že se s každým (zas tolik jich není) bude jednat nebo diskutovat ať už s každým zvlášť nebo i pohromadě, si představit dovedu a přijde mi velmi smysluplná...
-xp-
A/5

Nový příspěvekod JanO » stř 25.02.2009 12:45

-xp- píše:
PLuto píše: Já osobně bych zvolil jinou variantu. Sezval bych všechny pořadatele sprintů někam do salonku, předložil jim data velkých soutěží (které mají celkem logicky prioritu) a ať se sami mezi sebou dohodnou na podobě kalendáře. To by byla řežba...
Pokud bych z toho, co píšeš, vybral racionální podstatu, myšlenku, že se s každým (zas tolik jich není) bude jednat nebo diskutovat ať už s každým zvlášť nebo i pohromadě, si představit dovedu a přijde mi velmi smysluplná...

Samozřejmě, jak by to bylo jednoduché. Jenže realita je jiná. A praktiky podivné.
Už třeba to, že Pluto ví, kdo na kdy podal přihlášku, mi přijde zvláštní. Ne snad, že by mi to vadilo (Pluto stejně ví skoro všechno :lol: a většinou předem), ale proč by to nemohli vědět i ostatní pořadatelé? Pořád by tam byla možnost si termíny vyměnit. A co se týče termínů, jak říká Rosický "okrajových", tak vloni nám jeden takový napařil pro Vyškov. Myslíte si, že je problém uspořádat sprint v dubnu? Samozřejmě není. Problém je pouze v tom, že to FAS danému pořadateli oznámí tři měsíce předem. Takže tento problém vytváří FAS a úplně zbytečně.
JanO
A/5

Nový příspěvekod vašek » stř 25.02.2009 12:57

Defenestraci!!!! :twisted:
vašek
A/5

Nový příspěvekod PLuto » stř 25.02.2009 13:11

Třeba je to o tom, že velké soutěže mezi sebou komunikují a termíny si přizpůsobují. Jak říkám od začátku, všechno je to jen o komunikaci všech zúčastněných stran, o domluvě.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod JanO » stř 25.02.2009 13:50

Pluto, to snad nemyslíš vážně, to bys mě dojal.
Zkus mi říct dvě soutěže, které si po domluvě termín změnily. To by mě fakt zajímalo.
Dám Ti ještě jeden příklad, jak to probíhá: Vloni na jaře vyškovský sprint nebyl jediný, na koho kvůli údajně špatnému hodnocení nezbyl řádný termín a musel vzít zavděk "okrajovým". Druhým byl Valmez. Neuplynulo ani čtrnáct dnů, asi nějaké výrony na slunci, a Valmez byl v MMČR. Tak vypadá realita.
Jinak si myslím, že logická otázka na kalendářníky může znít i takto: Když se sejdou čtyři požadavky na září, proč nemá na nic vliv pořadí podaných přihlášek, když "všechny pokusy o jednání s pořadateli selhávají"? (třeba já o žádném, tzn. ani jediném pokusu nevím).
JanO
A/5

Nový příspěvekod Haryk » stř 25.02.2009 15:24

Nejsou to náhodou ty soutěže, jejichž šéfové sedí, nebo seděli v rally komisi, nebo jiným orgánu AČR? :o
Jasný pravidla dávají dopředu tušit výsledek a minimalizují možnost "komunikování" a případné exkomunikování. Ani si nepamatuju, jak dlouho volám po jasně formulovaných řádech, bez "gumových" formulací.
PLuto píše:Třeba je to o tom, že velké soutěže mezi sebou komunikují a termíny si přizpůsobují. Jak říkám od začátku, všechno je to jen o komunikaci všech zúčastněných stran, o domluvě.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod PLuto » stř 25.02.2009 16:43

Možná to někoho překvapí, ale velké soutěže mezi sebou ohledně termínů skutečně jednají. A nejedná se pouze o vámi zmíntěné... Je trošku zbytečné sem předhazovat Valašskou rally, která sice byla v prvním návrhu kalendáře před loňskou sezónou ve sprintech, ale vzhledem k různým okolnostem (vím, že tímto slůvkem si nabíhám a někteří jej s libostí použijí jako protiútok, ale skutečně v tom nehledejte pouze špínu, ale i racionální důvody) se nakonec rozhodlo o jeho přeřazení do velkých soutěží.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » stř 25.02.2009 16:45

Naši vzájemnou debatu bych už ukončil, informací tu již bylo podáno dost a dál už bychom se neposunuli. Navrhuji spíše osobní schůzku někde u piva či vína, bude to tak lepší. Pokud se Vyškov skutečně nepojede, můžeme tuto schůzku naplánovat na jím původně přidělený termín.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » stř 25.02.2009 16:54

Pluto, ty si říkáš o kríglem do kokosu :D
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2009