PLuto píše:Problém je v tom, že téměř všechny sprintové soutěže si podali termín na podzim.
PLuto píše:Problém je v tom, že téměř všechny sprintové soutěže si podali termín na podzim.
Pokud bych z toho, co píšeš, vybral racionální podstatu, myšlenku, že se s každým (zas tolik jich není) bude jednat nebo diskutovat ať už s každým zvlášť nebo i pohromadě, si představit dovedu a přijde mi velmi smysluplná...PLuto píše: Já osobně bych zvolil jinou variantu. Sezval bych všechny pořadatele sprintů někam do salonku, předložil jim data velkých soutěží (které mají celkem logicky prioritu) a ať se sami mezi sebou dohodnou na podobě kalendáře. To by byla řežba...
-xp- píše:Pokud bych z toho, co píšeš, vybral racionální podstatu, myšlenku, že se s každým (zas tolik jich není) bude jednat nebo diskutovat ať už s každým zvlášť nebo i pohromadě, si představit dovedu a přijde mi velmi smysluplná...PLuto píše: Já osobně bych zvolil jinou variantu. Sezval bych všechny pořadatele sprintů někam do salonku, předložil jim data velkých soutěží (které mají celkem logicky prioritu) a ať se sami mezi sebou dohodnou na podobě kalendáře. To by byla řežba...
PLuto píše:Třeba je to o tom, že velké soutěže mezi sebou komunikují a termíny si přizpůsobují. Jak říkám od začátku, všechno je to jen o komunikaci všech zúčastněných stran, o domluvě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků