Barum Czech Rally Zlín 2010 [MMČR, ME, IRC]

Re: Barum Czech Rally Zlín 2010 [MMČR, ME, IRC]

Nový příspěvekod Walach » pon 30.08.2010 16:04

M.Y.S. píše:Walach : ad. Mestska - Ja myslim,ze kdyz Honza Regner videl,kolik nas tam je,tak uz stejne vedel,ze s nama nepohne... :D navic to misto takto bylo v programu ne?

Jasně, že bylo. Jenže kdybychom tam neudělali ty opatření, kvůli kterým tam nakonec ti lidi opravdu šli, tak je nás tam půlka. Ale co, nakonec to dobře dopadlo :)
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod Mates » pon 30.08.2010 16:11

Naprosto souhlasím s Márou, popsal to přesně...Clia-nářez, Bujda a Jakeš taky a to co předváděl Andy Mikkelsen, to se jen tak slovy popsat nedá :!:
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod kuzelka1 » pon 30.08.2010 18:02

Program byl postavený hůř na počet viděných rz, oproti lonsku, ale i tak se to dalo. luxusně jsme viděli 10rz za sobotu a neděli dokopy. kdybychom se neflákali, tak 12rz jsme viděli, vše autem. každopádně bez vozidla 4x4 by to nešlo. Je to hlavně o znalosti terénu a dobré připravenosti. vymlouvání se na špatný harmonogram je hloupé..
Barumka byla podle mě nejlepší za posledních hodně let. hlavně nic nebylo rozhodlé dopředu, až v cíly pinduly. a to jsou ty správné závody. Asi málo kdo čekal, že kopec udělá chybu s půl.min.náskokem. ale je to jen člověk - ikdyž ty stovky nebo spíše tisíce testovacích km by se měli zůročit trochu jinak.
Klobouk dolů před Valdou, že bojoval a topil až do cíle, a to se taky vyplatilo.
kuzelka1
N/1

Nový příspěvekod Mates » pon 30.08.2010 19:32

Zajímavá fotka : http://www.mediasport.cz/images/gallery/barum-2010-patek/lg5i0332_1_1_full.jpg

Nemáte někdo video ? nebo více foto ? Nebo z toho druhého pokusu o tříkolku ? Jinak kolo a auto už je OK, vše nachystáno na Vyškov.
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 30.08.2010 20:28

Tož já barumku strávil komplet na mrakodrapu, ale co jsem viděl aspoň přes výsledky a vysílání Ojrosportu, tak to byly závody jako prase. Drama do poslední RZ, teď mi sice ŠUG asi vyhlásí džihád, ale když měl Peugeot před závěrečnou 1. a 3. flek, tak jsem jim to hodně přál. Jinak su rád, že se v pátek na startu objevil Bill Latif, který sice přišel o berlích, ale už po svých. Příjemným zpestřením, které ale zůstalo téměř zcela mimo zájem médií, bylo setkání pánů Halmazni, Kostruha, Křečka a Pavlíka v sobotu večer ve Zlíně, bylo to hodně zajíma vé povídání. Jinak se omlouvám, pokud jsem někomu nebral telefony nebo tak, občas to bylo hodně busy :oops:
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 30.08.2010 20:54

Tak už jsem se taky přepnul do aspoň trošku použitelnějšího stavu...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 30.08.2010 21:06

Za sebe bych hodnotil letošní ročník jako vydařený, i když jsem samozřejmě téměř vůbec nebyl u tratě. Náročnost hodně umocnilo počasí, díky čemuž se dle vyjádření jezdců stala Barumka nejtěžší soutěží, kde kdy jeli. Co se týče celkových výkonů, byl to pěkný souboj na všech frontách od začátku až do konce. Velkým překvapením pro mě byl výkon Keitha Cronina, pěkný dojem zanechali i Richard Kirnig, Wojtek Chuchala či na domácí trati překvapivě stíhajícímu Smékalovi nováček Petr Pelech, naopak zklamáním byl jednoznačně výkon Oleksowicze, který jel o několik tříd hůř, než co jsem měl možnost vidět v Chorvatsku nebo v Belgii. Zklamáním byl také výkon Fontany a celkem i Campany, který se nemohl chytit. Zklamal mě trochu i McShea, čekal jsem, že bude lepší, jak Cronin. Velkou tragédií pak byl výkon tureckých amazonek... Jen je velká škoda, že hodně posádek přišlo o naděje na dobrý výsledek už v úvodu (Béreš, Zheludov) a také brzké odstoupení řady z nich.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 30.08.2010 21:08

Karbonyl píše:Příjemným zpestřením, které ale zůstalo téměř zcela mimo zájem médií, bylo setkání pánů Halmazni, Kostruha, Křečka a Pavlíka v sobotu večer ve Zlíně, bylo to hodně zajíma vé povídání.

Jo, tak tohle mě mrzelo taky. Tiskovka to byla hodně zajímavá, hned po jejím začátku jsem si vyčítal, že jsem si s sebou nevzal diktafon a nenahrával si to, určitě to stálo za to.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 30.08.2010 21:21

gonzo píše:Zmínil jsi ten systém 4 RZ servis a znovu 4RZ. Pokud je to kvůli nepřejíždění diváků,tak dle mě to má naprosto opačný efekt. Na RZ 2 po projetí cca 30-40 aut se většina diváků rozhodla přejíždět na Troják (já taky). Ono totiž start 2 RZ byl 9:48 a druhý průjezd "až" 14:55. I když mezeru vyplní HA ,tak dlouho čekat tam asi skoro nikdo nebude. Tenhle systém se mi nelíbí,nehledě na to,že posádky jely bez gum a servisu 4 RZ.

Tak on tento systém není jen kvůli divákům, ale i kvůli snížení přejezdů a nutnosti jediného servisního areálu v Otrokovicích, který je hlavně z Trojáku a Semetína hodně daleko. Při současném stavu tratí Barumky se dají jet prakticky jen dvě varianty - buď ta letošní s 4 úseky, servis, 4 úseky nebo loňská 2 úseky, servis, 2 úseky, servis, 2 úseky, servis, 2 úseky, servis. Každá má své plusy i své mínusy. Navíc, série pouze dvou zkoušek po sobě naráží na problematiku toho, že délka těch RZ musí být minimálně 30 km (což znamená, že třeba spojení Biskupice+Zádveřice nebo Ořechov+Pindula tuto podmínku nesplňuje).
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod vyshi » pon 30.08.2010 21:22

PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2010