Haryk píše:Ribeiro by se zvencnul, na to vem jed
Rendy píše:Nechci vypadat jako uplakánek, ale trošku mě mrzí fakt, že majetná posádka si může koupit mezinarodni licenci na barumku a startovat o 30-40 min dříve než zbytek ve třídě (bavím se o nižších třídách). Vzhledem k tomu, že barumka se násobí 1,5 a ve hře je nějakých 80b, může to velmi ovlivnit konečné výsledky. Je to jen úvaha nad možným scénářem v některých třídách. Beru to jako fakt a jsem s tím smířen
gonzo píše:A byl by velký problém vydat výsledky, byť třeba neoficialní, kde by byly uvedeny všechny posádky?
PLuto píše:Ano, byl by to problém. Mezinárodní FIA řády jasně říkají, že mezinárodní a národní klasifikace se nikdy nesmí objevit pohromadě. Stejně tak to bylo před cca deseti lety, kdy na Barumce jely WRC za polem. Stejně tak to bylo v loňském roce na Barumce, kdy dostaly vyjímku auta s národními pneumatikami. A stejně tak to bylo například i letos na Krumlově.
mistrák podstatně víc narušuje paskvil v podobě druhé Šumavy. Že se pojede v rozporu s předpisy o trati, neva? Že se pojedou podruihé ve stejném roce stejné tratě, neva? Že se budou i za jednou etapu rozdávát bonusové body jako za dojetí dvoudenní rally? To je fér? Že to bude dělat brajgl ve škrtání výsledků? To je to čisté řešení, které žádáš po barumce?Haryk píše:a jsme u toho, co deset let říkám, přiznejme si, že Barumka narušuje domácí mistrák, letos je to opět markantní, víc jsem napsal na homepage pod Plutův článek o startovním pořadí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků